LHV Pank tõstis taas tähtajaliste hoiuste intresse

13.02.2023

Alates 10. veebruarist kehtivad LHV Panga klientidele tähtajalise hoiuse avamisel uued intressimäärad. Kolmekuulise tähtajalise hoiuse intress on nüüd 1% ning 12 kuu tähtajaga hoiuse intressimäär 2,5%. Vaata ka teiste perioodide intressimäärasid: https://www.lhv.ee/et/tahtajaline-hoius#intressimaarad.

"Intressikeskkond on viimase poole aastaga kiiresti muutunud ning kliendid tunnevad jälle suuremat huvi oma raha tähtajalise hoiustamise vastu,“ selgitas LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

„Pakume nüüd üheaastasele tähtajalisele hoiusele intressi 2,5% ja ka lühemaajalistele hoiustele varasemast kõrgemat intressi. Intressitõusud kanname suures osas hoiuseintresside kaudu Eesti inimestele ja ettevõtetele edasi. Parem hoiuseintress kannustab säästmist ja parandab seega ka majanduse tervist. Lõplik otsus, kas kasutada säästmise või laenamise võimalust, jääb iga kliendi enda otsustada, kuid meie soov on oma klientidele heade teenustega igal ajahetkel olemas olla,“ ütles Kiisel.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 880 inimese. LHV pangateenuseid kasutab detsembri lõpu seisuga 378 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 131 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 150 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid