Balti aktsiate hoidmine tasuta ainult LHV-s - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Balti aktsiate hoidmine tasuta ainult LHV-s

LHV

17.11.2008 16:34

Kas maksad oma praeguses pangas Balti aktsiate hoidmise eest raha ning pead vaatama, kuidas märkamatud summad vaikselt kasumit söövad? Tasub teadmiseks võtta, et oma klientidele pakub LHV sama teenust ainsana tasuta. Anname kuni 19. detsembrini võimaluse tuua enda Balti aktsiad LHV-sse ning lisaks hüvitame ületoomisega kaasnevad kulud.

LHV väärtpaberikonto on ainus väärtpaberikonto Eestis, kus Balti aktsiate hoidmise eest ei võeta haldustasu (vaata võrdlustabelit). Alates tänasest on kõigil Balti aktsiad omavatel investoritel võimalus tuua oma aktsiad LHV-sse ka ilma tehingukuludeta. 17. novembrist 19. detsembrini LHV-s konto avanud ja oma Balti aktsiad üle toonud kliendile hüvitatakse kõik ületoomisega seotud kulud (teise poole kulud kompenseeritakse teenustasu tõendava tehingu väljavõtte alusel).

Uuele kliendile on nüüd kolmeks kuuks tasuta ka analüüsikeskkond PRO, kuhu LHV meeskond otsib pidevalt värskeid ideid rahapaigutusteks nii Balti, USA kui Venemaa turgudelt.

Kõigele lisaks pakume tasuta Balti aktsiaturgude reaalajas jälgimiseks LHV Powertraderi kasutamist, ülevaatlikke raporteid tehingutest ja nõutele vastavat maksuraportit. Kiire finantseerimisvajaduse korral võimaldame kliendile aktsiate tagatisel soodsat laenu võtta.

Seega tasub veelkord üle mõelda, miks on Balti aktsiaid kõige kasulikum hoida just LHV-s.    

Andres Kask
LHV turundusjuht
5680 2607
 
Lisainfo:
Erki Kert
Balti analüüsiosakonna juht
5680 0458




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon