Muudatused tööaegades ja maksete liikumises lihavõttepühade ajal

27.03.2024

Palume arvestada, et saabuvatel lihavõttepühadel on LHV tööaegades ja maksete liikumises mõningasi muudatusi.

Suurel reedel, 29. märtsil on LHV kliendikontorid, klienditugi ja maakleritegevuse osakond suletud. Klienditoe telefonile 6 800 400 helistajaid abistab sel ajal meie partner.

Pangasisesed maksed ja pankadevahelised välkmaksed liiguvad pühade ajal tavapäraselt.

Tuleb arvestada, et paljudes riikides on nii reede, 29. märts kui ka esmaspäev, 1. aprill puhkepäevad, mistõttu ajavahemikul 29. märtsist kuni 1. aprillini Euroopa ja välismaksed ei liigu. Laekuvad maksed saabuvad ning makseid hakatakse välja saatma alates teisipäevast, 2. aprillist.

Oluliste Euroopa maksete puhul soovitame need ebameeldivuste vältimiseks teha 28. märtsil enne kella 16.45, siis jõuavad need ka tavapärase Euroopa maksena enne pühi saajani.

29. märtsil ei tehta ka Trader ja Broker kontode makseid. Esmaspäeval, 1. aprillil on maaklerid tööl tavapärasel ajal, kuid enamik Euroopa börse on suletud. Samuti on 29. märtsil ja 1. aprillil suletud ka Balti depositooriumid, seega neil päevil väärtpaberitehingud ei arveldu. Samuti juhime tähelepanu, et kuu lõpus olevad võlakirjade intressid laekuvad investorite kontodele 2. aprillil.

Vaata kõiki uudiseid