LHV selgitas välja aastase topeltpalga võitja

20. september 2017

Suvekuudel toimunud LHV kampaaniamäng „Võida aastaks topeltpalk“ jõudis kulminatsioonini kui loosimisel selgus mängu võitja: Andrei Semenjutin. LHV soovib võitjale palju õnne ja tänab kõiki kliente, kes usaldavad LHV-d oma igapäevaste rahaasjade ajamisel.

Kampaania reeglite kohaselt osalesid loosimises kõik LHV panga kliendid, kelle palk laekus ajaperioodil maikuust septembrini vähemalt kahel korral LHV-s asuvale kontole. Loosimise teel selgunud võitja saab nüüd terveks aastaks topeltpalga ehk alates septembrist 12 kuu jooksul maksab LHV võitja kontole laekunud palgasummale lisaks veel sama palju (kuid kokku mitte rohkem kui 42000 eurot).

Õnnelik võitja Andrei Semenjutin on LHV klient olnud rohkem kui kaks aastat. IT-spetsialistina töötav tallinlane avaldas võidu üle heameelt ja mainis, et LHV klient on kasulik olla eelkõige kaasaegsete ja konkurentsivõimeliste pangateenuste pärast.

LHV jaepanganduse juhi Andres Kitteri sõnul on rõõmustav, et LHV klientide aktiivsus kasvab ja üha rohkem on kliente, kelle palk laekub LHV-sse. „Kuigi seekordse kampaania käigus loosisime välja ühe võitja on tegelikult kasud sees kõigil LHV klientidel, kes meie juures aktiivselt tegutsevad,“ kommenteeris Kitter. „LHV-s on Euroopa maksed ehk ülekanded eurodes nii Eestis kui Euroopas tasuta, meil on moodsad ja soodsad pangakaardid, mugavad interneti- ja mobiilipank ja Eesti parim klienditeenindus,“ tutvustas Kitter.

Kliendimängu info: lhv.ee/et/palk-ule

Vaata kõiki uudiseid