Pressiteated

LHV Kindlustus alustas aktiivset kindlustustoodete pakkumist

Priit Rum 10. mai 2021 03:00

Eesti kapitalil põhinev LHV Kindlustus alustas täna aktiivset sõidukitele mõeldud kindlustuste pakkumist ning toob selle sammuga seni välisfirmade poolt hõivatud kahjukindlustusturule kodumaise alternatiivi. Samuti on LHV Kindlustus juba alustanud kodukindlustuse, seadme ja lisagarantii kindlustuste pakkumist.

LHV asutas kindlustusseltsi eelmisel aastal ja kuigi esimesed kindlustuslepingud sõlmiti juba aasta alguses, on seni pühendutud toodete arendamisele ja ettevalmistamisele. LHV Pangaga ja Euronicsiga seotud kindlustusportfellide ülevõtmine tõi LHV Kindlustusele esimesed 128 000 klienti. Nüüd, kui valmis on ka kodukindlustuse, liikluskindlustuse ja kaskokindlustuse tooted, saab selts tõelise hoo sisse.

LHV Kindlustuse juhatuse esimehe Jaanus Seppa sõnul on LHV Kindlustuse eesmärk korrata LHV Panga edulugu. „LHV väärtused – olla lihtne, toetav ja tulemuslik – on täpselt õigel kohal ka kindlustuses. Meie eesmärk on pakkuda parimat kindlustust ja parima teenindusega kahjukäsitlemist. Täna domineerivad kahjukindlustusturul välismaised kindlustusandjad 90% turuosaga. Tõime nüüd klientideni selge kodumaise valikualternatiivi. Meie seltsi omanikuks on 13 000 Eesti inimest ja ettevõtet,“ rääkis Seppa.

„LHV Kindlustuse kliendid on inimesed, kes hoolivad oma varast, meelerahust, elukvaliteedist ja lähedastest. Samamoodi nagu LHV-s hoolime Eestist, siinsest keskkonnast, majandusest, ettevõtetest ja inimestest. Usume, et suudame positiivselt üllatada ning kutsume nii LHV seniseid kliente kui ka kõiki teisi hoolivat, hea kaitsega ja LHV-le omase parima teenindusega kindlustusteenust soovivaid inimesi meie pakkumistega tutvuma,“ tutvustas Seppa.

LHV pakub kindlustust lihtsalt ja keerutamata. Uue seltsi tooted on tehtud spetsiaalselt Eesti inimestele nende vajadusi silmas pidades ja pakuvad päriselt laia kaitset.

Sõidukikindlustuse osas saavad LHV Kindlustuse kliendid valida endale lisaks liikluskindlustusele Super Kasko, Mega Kasko või Rohelise Kasko paketi. Kui Super Kaskos on olemas kõik vajalik ja juurde saab valida lisakaitseid, siis Mega Kasko on ka Eesti kindlustusturul tipptoode. Kõige keskkonnasäästlikumatele autodele on eraldi kaitse Roheline.

LHV kodukindlustust pakub LHV kõigile huvilistele, seda nii koduomanikele, üürikodudes elavatele või kinnisvara välja üürivatele klientidele. Valida saab  Super Kodu, Mega Kodu ja Rohelise Kodu pakettide vahel. Valides ka vastutuskindlustuse, tunneb kogu pere end kindlalt nii kodus kui ka laias maailmas.

Veel pakub LHV Kindlustus erinevate partnerite juures seadme ja lisagarantii kindlustust ja LHV pangakaartide omanikele reisi- ja ostukindlustust. Aasta jooksul toob kodumaine kindlustuspakkuja turule ka reisikindlustuse ja õnnetusjuhtumikindlustuse kõikidele Eesti elanikele.

Lisainfo: lhv.ee/kindlustus

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 560 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 274 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 177 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 128 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 150 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Tagasi