Euromoney valis 2022. aasta parimaks pangaks Eestis LHV

14.07.2022

Rahvusvaheline juhtiv majandusajakiri Euromoney nimetas LHV Panga viiendat aastat järjest Eesti parimaks pangaks.

Tuntud majandusajakiri avalikustas erinevate riikide ja regioonide parimad pangad eile õhtul oma programmi „Awards for Excellence 2022“ raames.

Sellel aastal tõid LHV-le konkursil edu 2021. aasta tugevad tulemused, ambitsioonikas tegevus ja märgatav turuosa kasv Eesti pangandusturul. Tähelepanu leidsid ka LHV tehnoloogilised uuendused, aga ka kindel liikumine ettevõtte jätkusuutlikkuse eesmärkide täitmise poole.

„Eesti panganduses paistab LHV silma eduka tegutsemisega, mis toob kasu nii klientidele kui ka finantsteenuste arengule. Oleme näinud palju vaeva, et pakkuda pangaklientidele parimat kogemust, oleme seadnud keskmesse digitaalse panganduse, mis tähendab, et LHV klientidel pole vaja pangakontorit külastada ja kõik toimingud saab teha kodust lahkumata. Parim teenindus, parim tööandja, parimad teeninduskanalid – teeb rõõmu, et seda kõike tunnustatakse ka Euromoney konkursil,“ kommenteeris LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

Maailma parimaks pangaks tunnistati tänavu Bank of America. Lääne-Euroopa parimaks pangaks sai Banco Santander ning Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks nimetati Erste Group.

Auhindade väljaandmisel töötab majandusajakiri Euromoney igal aastal läbi enam kui 1000 kandidaadi andmed, võrdleb pankade viimase 12 kuu majandustulemusi, kasvunumbreid ja arendustegevusi. „Awards for Excellence“ auhindu jagab Euromoney parimatele pankadele juba 1992. aastast alates ning tegemist on vanima ja ühe prestiižseima finantssektori auhinnaga. Sel aastal kandideeris Euromoney riikide ja regionaalsetele pangandusauhindadele rekordiline arv kandidaate. Parimad valiti enam kui 100 riigis. Regionaalsete auhindade info on leitav aadressil euromoney.com.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab ligi 770 inimest. LHV pangateenuseid kasutab mai seisuga 347 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 130 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 148 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid