CV-Online: finantssektori atraktiivseim tööandja on LHV Pank

26. jaanuar 2021

Eesti suurim tööportaal CV-Online korraldas novembrist jaanuarini traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja inimeste eelistused tööandja valikul. Finantssektoris valiti eelistatuimaks tööandjaks LHV Pank.

Nagu tavaks saanud, kuulusid ka sel korral finantssektori populaarseimad töökohad pankadele. Kõige hinnatumaks tööandjaks tõusis LHV Pank, kelle valis oma esimeseks eelistuseks 22% vastanutest. Eesti kapitalil baseeruvale pangale järgnesid Swedbank ning SEB Pank.

LHV personalijuhi Liisa Põldma sõnul on see pangale suureks tunnustuseks, seda enam, et tööotsijate hulgas valitseb praegu enneolematu konkurents.

„Lõppenud aasta oli mitmes mõttes teistsugune. Tööle kandideerijate arv on oluliselt suurenenud ja see paneb ka värbamistiimi pidevalt uusi lahendusi otsima. Ühest küljest on meie soov leida üles see õige LHV geeniga inimene, mistõttu oleme nõus värbamisprotsessi ka rohkem aega panustama. Teisalt tahame, et kõikidele kandidaatidele jääks meist positiivne kogemus ja nende soov just LHV-s töötada kasvaks veelgi, isegi kui nad sel korral valituks ei osutunud,“ kirjeldab Põldma.

Ka alanud aasta tõotab LHV värbamistiimile väga aktiivne tulla. „LHV kasvab hoogsalt ning meil tuleb hoolitseda selle eest, et pank vallutaks uusi tippe parimate võimalike inimestega. Iga nädal lõppeb või algab mõni konkurss, seega uusi inimesi otsime kogu aeg,“ ütleb LHV personalijuht.

Ettevõtte suurimaks väärtuseks on Põldma sõnul just inimesed, seega tuleb igapäevaselt tegeleda nii uute kui ka olemasolevate töötajatega. „Meie eesmärk on olla oma inimestele parimaks tööandjaks ja näidata neile, et neist päriselt hoolitakse. Lõppenud aastal vajasid inimesed seda rohkem kui kunagi varem,“ lisab ta.

Iga-aastasest TOP tööandja uuringust võttis sel korral osa 3222 inimest üle Eesti, kes valisid atraktiivseimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris. Tööandja valikul toodi tähtsaimate kriteeriumitena välja motiveeriv palk ja lisahüved, hea sisekliima ja toredad kolleegid, paindlik töökorraldus, töötajate võrdne ja aus kohtlemine, tulemuste märkamine ja tunnustamine, töötajate tervise eest hoolitsemine ning arenguvõimaluste pakkumine.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 500 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 247 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 180 000 aktiivse kliendi. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 140 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid