LHV Noortepangaga on liitunud juba üle 50 000 noore

10.09.2021

Kas mäletate, kuidas LHV Pank oma lastele ja noortele mõeldud pakkumistega kolm aastat tagasi sügisel alustas? Julgete värvide, laheda rahatarkuse ja kuulsa räppariga? Kolm aastat hiljem on Noortepangal endiselt hoog sees ja juba rohkem kui 50 000 klienti igapäevaste kasutajatena.

Kolme aasta jooksul on LHV Noortepank lähtunud alati sellest, et meie soov on pakkuda just noortele sobivaid teenuseid ja pakkuda sisulist väärtust. Soovime noori innustada ja nügida selles suunas, et rahaasjadest mõeldaks rohkem, et noored alustaksid säästmise ja/või investeerimisega, et nad omandaksid finantskirjaoskuse juba varakult, aga saaksid teadlikuks ka keskkonna, jätkusuutlikkuse ja muudel olulistel teemadel.

LHV jaepanga kliendisegmendi juhi Liis Lepiku sõnul näitavad ka uuringud, et Eesti noored on LHV üles leidnud ja mõistavad, et lisaks ägedale pangakaardile võiks pangateenusega käia kaasas aktiivne suhtlus ja sisu. „Tunneme, et oleme kiiresti pälvinud Eesti noorte tähelepanu. Pakume noore jaoks sisulist väärtust ning oskame eristuda, kuna soovime LHV-s, et meie noored oleksid aktiivsed ja ettevõtlikud ning julged kõiges, mida nad teevad. Finantsiline kindlus, teadmised ja tugi aitavad seda enesekindlust tõepoolest kasvatada. Noorte arvamus on meile oluline, mistõttu teeme Noortepanka noortele justnimelt koos noortega,“ rääkis Lepik.

Lepiku sõnul on Noortepank leidnud oma klientidega ühise keele. Noortepanga sisuloomet tehakse koostöös andekate noortega, kelle visuaalne ja kunstiline keel kõnetab omaealisi. LHV on tõestanud, et ka pealtnäha tõsistest asjadest, nagu raha, laenud või keskkonnateemad, saab rääkida harivalt, kuid seejuures mänguliselt, vaimukalt ja köitvalt.

Lisaks rahatarkusele, mis on algusest peale olnud osa LHV Noortepangast, pakub LHV laia teenuste paketti vastsündinutest kuni 26-aastasteni välja. Umbes pooled Noortepanga klientidest on alla 18-aastased ning uusi kliente lisandub aktiivse hooga igal kuul. Tänavu on uusi noori kliente liitunud LHV-ga juba üle 10 000, sest lisaks elektroonilisele tuvastusele, mis lubab lapsel või noorel LHV kliendiks saada minutitega, tuli LHV Noortepank sel suvel välja ka võimalusega tellida lapsele esimene pangakaart juba 6-aastaseks saamisel.

LHV on noore jaoks soodsaim koht oma raha hoidmiseks ja kasvatamiseks. Teame, et noorena on iga euro eriti oluline, mistõttu on Noortepanga kliendile sisuliselt kõik igapäevapanganduse teenused tasuta. Tasuta pangakaardiga kindlustavad Noortekaardi omanikud oma internetioste ning saavad osa erinevatest soodustustest (R-kioskis, MyFitnessis, Sportlandis) ning võimaluse osaleda igakuises aktiivsusprogrammis, mille tulemusel on võimalik võita 100 € oma pangakontole ja 100 € oma Kasvukontole. LHV-s saab noor mugavalt teha oma esimesed sammud investeerimismaailmas, et koguda raha oma unistuste täitmiseks. Kuni 26-aastaseks saamiseni on Kasvukonto avamine tasuta ja ilma haldustasuta, mis tähendab, et aktiveerides oma Noortekaardil mikroinvesteerimise alustab noor juba varakult investeerimisega ning kogub iga kaardimaksega tuleviku stardikapitali.

Vaata lähemalt

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 620 inimese. LHV pangateenuseid kasutab 290 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 174 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 132 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 160 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid