LHV Lapsekontodega koguti heategevuseks üle poole tuhande euro

10. juuni 2020

LHV Noortepank korraldas möödunud nädalal lastekaitsepäevale pühendatud heategevuskampaania, mille raames koguti 535 eurot heategevusfondi Minu Unistuste Päev toetuseks.

Juuni esimese nädala väldanud kampaania raames annetas LHV 5 eurot iga uue avatud Lapsekonto kohta heategevusfondi Minu Unistuste Päev toetuseks. Nädalaga kogunes annetatavaks summaks 535 eurot.

LHV Noortepanga projektijuht Liis Lepik ütles, et alati ei pea jõule ootama, et head teha. „Meil on hea meel, et saame anda oma väikese panuse laste unistuste täitumisse. Meid kõnetab Minu Unistuste Päeva missioon viia ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi ning tuua nende ellu rohkem rõõmu ja sära. Soov inspireerida noori ning panna neid uskuma ja unistama, et unistused lähevad päriselt täide, on miski, mida usume ka meie,“ lausus Lepik.

Lapsekonto on mõeldud kuni 17-aastastele (k.a) ning selle avamine ja haldamine on tasuta. Konto saab avada mugavalt nii mobiiliäpis kui internetipangas ning see on suurepärane võimalus astuda esimesed sammud lapse iseseisvumise suunas. Vanemale jätab see aga võimaluse omada ülevaadet lapse rahaasjadest tema täisealiseks saamiseni.

Loe Lapsekonto kohta lähemalt!

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevuslik organisatsioon, mis viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi. Heategevusfondi eesmärk on korraldada lastele veel rohkem tegevusi ja hetki, millest nad on unistanud. Iga elamus peaks olema eriline ja meeldejääv, sest lapsed on seda väärt.

Uuri lähemalt!

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 470 inimest. LHV pangateenuseid kasutab rohkem kui 221 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on rohkem kui 178 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 120 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid