Lumi Kodude üürimajad kerkivad hoogsalt

25. juuni 2018

Lumi Capital ja LHV pensionifondid alustasid koostööd üürimajade loomiseks eelmise aasta lõpus ning täna võib näha, kuidas Põhja-Tallinnas Manufaktuuri kvartalis kerkivad esimesed kaks üürimaja. Üürimajad on mõeldud inimestele, kes soovivad kvaliteetset ja pikaajalist eluaset. Kõik rajatavad üürimajad hakkavad kuuluma ühise Lumi Kodud kaubamärgi alla.

Eesti inimesed võtavad üha enam omaks euroopalikku mõtteviisi, kus hinnatakse paindlikke ja kvaliteetseid alternatiive kodu omamisele. Sealjuures eelistavad inimesed uut, kõikide mugavustega ning heas asukohas kodu, kus pakutakse terviklikku teenust. Lumi Kodude korterid täidavad just eelpool mainitud nõudeid.

2019 valmib kokku 127 korterit. Maju planeerides ja projekteerides on arvestatud, et tekiks sünergia ühe-, kahe-, ja kolmetoalised korterite vahel – ruumi on nii iseseisvat elu alustavatele noortele, paaridele, kui peredele. Üürimajade juures on mahukas parkimismaja ja suur, kõrghaljastusega sisehoov. Läheduses asuvad kool, lasteaed mitu kauplust, tankla, arstiabi ning mitmed vaba aja veetmise võimalused ning terviserajad.

LHV Varahalduse juhatuse esimees Mihkel Oja tõi välja, et pensionifondide jaoks on tegemist pika horisondiga ja korralikult tagatud investeeringuga. „Eesmärk on üürikorterite pikaajaline omamine ning haldamine üüritulu teenimise eesmärgil,“ lisas Mihkel Oja.

Lumi Capitali ja LHV ühise investeerimisprojekti pikem eesmärk on rajada Tallinna erinevatesse piirkondadesse 500 üürikorterit. Nii mahukaid ning spetsiaalselt üüripindadena arendatud kinnisvaralahendusi Eesti erasektori omanduses veel pole, mis loob võimaluse pakkuda elanikele professionaalset haldust ja laiemas valikus lisateenuseid mõistliku hinnaga.

Tutvu Lumi Kodudega lähemalt: www.lumikodud.ee

Vaata kõiki uudiseid