Pressiteated

Apple Pay on nüüd LHV klientidele avatud

Priit Rum 3. märts 2020 02:00

Tänasest saavad LHV pangakaartide omanikud kasutada kaupluses ja internetis maksmiseks Apple Payd. Selle lihtsa, turvalise ja privaatse makseviisi kasutamiseks tuleb vaid lisada enda LHV pangakaart Apple’i seadme Walletisse.

Apple Pay on iPhone’i ja teiste Apple’i nutiseadmete makselahendus, mis võimaldab viipemaksega maksmist kaupmehe juures, aga ka tasumist internetis või erinevates äppides. Kasutades Apple Payd kaob vajadus pangakaardi kaasaskandmiseks.

„Kahtlemata on Apple Pay klientide poolt üks oodatumaid uusi lahendusi. Tänan kliente kannatlikkuse eest. Kuivõrd pea pooled meie kliendid kasutavad just iPhone’i ning telefoniga maksmine on tõeliselt mugav, võib eeldada, et uus lahendus leiab kiirelt palju kasutajaid,“ ütles LHV jaepanganduse juht Kadri Kiisel. „Viipemaksed on Eestis paari aastaga populaarseks saanud, Apple Pay kasutuselevõtt muudab viipemaksed varasemast veel mugavamaks ja lihtsamaks.“

LHV pangakaarte saab esialgu Apple Paysse lisada Walleti kaudu, kuid peagi on Apple Pay aktiveerimise võimalus ka LHV mobiiliäpis. Meeles tasub pidada, et kaart tuleks lisada eraldi igasse seadmesse, millega soovid Apple Payd kasutada. Apple Pay kasutamiseks peab su Apple’i seadmel olema Face ID või Touch ID ning tarkvara uusim versioon. Lisaks on vajalik Apple ID konto. Vaata lähemalt kuidas Apple Payd seadistada ja kasutada LHV kodulehelt: lhv.ee/apple-pay.

Apple Pay on turvaline makseviis, kuna tehingu tegemisel kasutab Apple Pay seadmekohast numbrit ja kordumatut tehingukoodi. Seega ei talletata sinu maksete andmeid kunagi sinu seadmesse ega Apple’i serveritesse. Samuti ei jaga Apple sinu kaardi numbrit kaupmeestega. Turvalisust lisab see, et iga iPhone’is, iPadis või Macis tehtud tehing on vaja kinnitada näotuvastusega, sõrmejäljega või parooliga.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 440 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 207 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 176 000 aktiivse kliendi.

Tagasi