Annika Goroškost saab LHV Panga juhatuse liige

23.02.2024

LHV Panga nõukogu otsuse kohaselt liitub 1. märtsist panga juhatusega senine jaepanganduse juht Annika Goroško. Ta vahetab juhatuses välja Andres Kitteri, kes keskendub edaspidi LHV Bank Limitedi tehnoloogiajuhina panga arendamisele Ühendkuningriigis. LHV Panga juhatuse liikme kohale asumise eelduseks on sobivuse kinnitus Euroopa Keskpangalt.

LHV Panga juhatuse esimehe Kadri Kiiseli sõnul annab kogenud juhi lisandumine panga juhatuse liikmete hulka kindluse, et jaepanganduse valdkond saab edaspidi vajaliku lisatähelepanu. „LHV Pangal on üle 420 000 kliendi ja kliente lisandub iga päev juurde. Soovime edaspidi senisest rohkem keskenduda sellele, et kõik kliendid kasutaksid meie pangateenuseid aktiivsemalt. Annika kogemused panganduses ja erinevatel aegadel jaeklientidega seotud teemade juhtimises teevad temast juhatusele hea täienduse,“ selgitas Kadri Kiisel. „Andres Kitter on enam kui 10 aasta jooksul LHV Panga juhatuse liikmena juhtinud jaepanganduse ja finantsvahendajate valdkonda, seejuures kasvatades organisatsioonis tehnoloogiapõhist kultuuri. Soovin talle edu uutes väljakutsetes sõsarpangas.“

„Jaekliendid on iga panga jaoks just need olulised inimesed ja ettevõtted, kes kasutavad enim erinevaid panga tooteid ja teenuseid. Meie jaoks seisavad ees olulised uuendused, et kõnetada iga kliendisegmenti veelgi selgemalt nende vajadustele vastavalt. Jätkame tööd, et olla kliendi jaoks igal vajalikul hetkel ja kohas olemas, mõelda kaasa ja finantspartnerina parimal viisil klienti teenindada,“ kommenteeris Annika Goroško.

Annika Goroško on juhtinud LHV Panga jaepanganduse valdkonda alates 2022. aasta oktoobrist. Enne LHV-sse tööle asumist töötas Goroško Swedbankis Baltikumi ärikaartide portfelli juhina. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli rahvamajanduse eriala ökonoomika suunal ning töötanud nii klienditeeninduse, IT kui ka turundusvaldkonnas. Kokku on tal pangandussektori kogemust enam kui 16 aastat.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus, LHV Kindlustus ja LHV Bank Limited. Grupi ettevõtetes töötab üle 1080 inimese. LHV pangateenuseid kasutab jaanuari lõpu seisuga 421 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 121 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 163 000 klienti. Groupi tütarettevõte LHV Bank omab Ühendkuningriigi pangalitsentsi ning pakub pangateenuseid rahvusvahelistele finantstehnoloogia ettevõtetele ja laenusid väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele.

image of board member

Vaata kõiki uudiseid