Uus lahendus – LHV mobiiliäpis saab nüüd valuutat vahetada

18.05.2023

Pidevalt uuenev LHV mobiiliäpp on saanud hulganisti täiendusi – nii on mobiilipangale lisanud näiteks pensionifondiga liitumise või kindlustuslepingu sõlmimise võimalus. Üks värskemaid uuendusi on äpis aga valuutavahetuse võimaluse lisandumine.

LHV jaepanganduse juhi Annika Goroško sõnul on tegemist lihtsa, kuid praktilise täiendusega. “LHV on olnud innovaatiliste lahenduste poolest pangandussektori teerajaja ja meie jaoks on oluline pakkuda oma klientidele kõige kaasaegsemaid lahendusi. LHV kliendid ei pea enam valuuta vahetamiseks logima internetipanka, sest kõik valuutatehingud saab teha mugavalt äpis,” sõnas Goroško.

Valuuta kontol vahetamiseks tuleb siseneda LHV mobiiliäppi oma kasutajanimega ning kasutada sisselogimiseks näiteks Mobiil-ID-d või Smart-ID-d. Seejärel tuleb liikuda parempoolses menüüs valuutavahetuse vaatele. Siis saab sisestada valuuta, mida vahetada soovitakse või soovitud lõppsumma. Seejärel näitab äpp vahetuskurssi, mis kehtib kaks ja pool minutit. Kinnitades etteantud aja jooksul tehingu, on valuutavahetus kontol tehtud.

Rahaasju soovitakse lahendada sõltumata kohast ja kellaajast, ning Goroško sõnul on sealjuures oluline, et kaasaegsed digilahendused selle võimalikult mugavaks muudaksid. “Näeme, et aina rohkem liigub trend peamiselt mobiili kasutamise suunas. Seepärast saavad LHV kliendid täna praktiliselt kõik vajalikud toimingud teha mobiiliäpis, nii et arvutit avama ei peagi,” lisas ta.

Olulise uuendusena on mobiiliäppi hiljuti lisandunud ka pensioniteenuste funktsioonid. Nii saab äpis näiteks pensioni II ja III sambaga liituda, sammaste osakuid vahetada ning pensioni III samba osakuid müüa. Lisaks saab äpis mugavalt ülevaate oma pensionivara seisust.

Peale selle on LHV mobiiliäppi lisandunud Noortepanga soodustuste kuvamine, liiklus- ja kaskokindlustuse sõlmimise võimalus ning määratud maksete haldus. Rõhku on pandud ka privaatsusele ja turvalisusele – näiteks saab kontode vaates summasid udutada ning vaadata ja lõpetada korraga kõik aktiivsed internetipanga ja mobiiliäpi sessioonid.

Vaata, mida muud LHV äpis teha saab: lhv.ee/mobiilipank

Vaata kõiki uudiseid