LHV tööajad ja maksete liikumine kevadpühal

25.04.2023

Tuletame meelde, et 1. mai on kevadpüha, mis tähendab, et ka LHV tööaegades ja maksete liikumises on mõningasi muudatusi, millega palume rahaasjade planeerimisel arvestada.

Kevadpühal, 1. mail on LHV kliendikontorid, klienditugi ja maakleritegevuse osakond suletud. Klienditoe telefonile 6 800 400 helistajaid abistab sel ajal meie partner.

Pangasisesed maksed ja pankadevahelised välkmaksed liiguvad ka kevadpühal tavapäraselt. Samas tuleb arvestada, et 1. mail Euroopa maksed ja välismaksed ei liigu. Laekuvad maksed ning Euroopa ja välismaksed hakkavad liikuma alates teisipäevast, 2. maist. Oluliste maksete puhul soovitame need teha hiljemalt reedel, 28. aprillil enne kella 16.30, siis jõuavad need ka tavapärase Euroopa maksena enne pühi saajani.

Balti ja Euroopa börsid on 1. mail kauplemiseks suletud ja LHV maaklerid puhkavad. USA börsi lahtiolekuajal aitab probleemide korral valves olev maakler. Kaupemisplatvormide Trader ja Broker kannete korraldusi võetakse 1. mail vastu kuni kell 14.30 ning teostatakse kell 15.

Vaata kõiki uudiseid