LHV on parim tööandja Eestis

20.01.2022

Kui mullu tunnistati LHV Top Tööandja uuringu põhjal finantssektoris eelistatuimaks tööandjaks, siis seekord valisid vastajad LHV kõikide Eesti ettevõtete hulgas parimaks tööandjaks.

CV-Online Estonia viis detsembris läbi traditsioonilise Top Tööandja uuringu, mille eesmärk on välja selgitada ettevõtted, kus eestlased kõige enam töötada sooviksid. Oma eelistustest andis teada rekordilised üle 8000 inimese, kes valisid hinnatuimaks tööandjaks nii üldises top-of-mind kategoorias kui ka finantssektoris LHV.

LHV personalijuhi Liisa Põldma sõnul on muidugi rõõmustav parim tööandja olla, ent veelgi tähtsam parimaks ka jääda. „Selleks, et teha parimat panka, vajame ka parimaid inimesi. Suur osa oma ala parimaid spetsialiste on juba meiega, aga soovime, et ka need, kes veel ei ole, tahaksid siia tulla ja siin olla. Ägedad inimesed, inspireeriv ja toetav keskkond ning ambitsioonikad eesmärgid ja neid ületavad tulemused loovad töötajatele parima koha, kus olla. Rõõm on näha, et see paistab ka väljapoole,“ ütles Põldma.

Tööd on LHV värbajatele jagunud aga küllaga, sest lõppenud aastal liitus LHV-ga 255 uut inimest – iga kuu keskmiselt 21 inimest. Aasta lõpu seisuga töötas LHV-s kokku 652 inimest.

Top Tööandja uuringus osalejad said muu hulgas ka märkida, mis on tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid. Välja toodi motiveeriv palk ja lisahüved, hea sisekliima ja toredad kolleegid, paindlik töökorraldus, heade tulemuste märkamine ja tunnustamine ning töötajate võrdne ja aus kohtlemine.

Vaata kõiki uudiseid