LHV Kindlustus ja Modera toovad turule uudse kindlustusmüügiplatvormi

23.11.2021

Eesti päritolu automüügi tarkvarafirma Modera ja LHV Kindlustus toovad turule esimese kindlustusmüügiplatvormi, mis võimaldab kliendil saada nii automüügi- kui kindlustuse ühise pakkumuse.

Klientidel on võimalik saada koos automüügipakkumusega nii kohustusliku liikluskindlustuse, kaskokindlustuse kui ka sõiduki garantiikindlustuse pakkumus.

„LHV ja Modera koostöö on märgilise tähtsusega Eesti turul, sest varem ei ole olnud standardit, mis võimaldaks nii lihtsalt ja mugavalt pakkuda klientidele kõiki autoga seotud kindlustusi ühe korraga ning väga kiiresti. LHV panustab uudsetesse lahendustesse, mis võimaldavad parendada senini kasutatavaid protsesse ja teha seeläbi nii klientide kui automüüjate elu lihtsamaks“, sõnas LHV Kindlustuse juhatuse esimees Jaanus Seppa.

„Lisaks kliendimugavusele ja paremale selgusele auto ostuga kaasnevate muude kulude osas on oluline, et automüüjatel kulub vähem ressurssi, mille arvelt on võimalik suurendada tulubaasi ja mõelda täiendavatele ärivõimalustele,“ märkis Modera juhatuse liige Raido Toonekurg.

LHV kindlustustooted on tehtud spetsiaalselt Eesti inimestele nende vajadusi silmas pidades ja pakuvad päriselt laia kindlustuskaitset. Lisaks kohustuslikule liikluskindlustusele ja kaskokindlustusele pakub LHV ka uudset sõiduki garantiikindlustust, mis kaitseb juhul kui sõidukile tekib ootamatu, tootmisdefektist tingitud rike.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 630 inimese. LHV pangateenuseid kasutab oktoobri lõpu seisuga 310 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 139 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 140 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 180 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Modera süsteemi kaudu on eri riikides müüdud ligi 25 000 sõidukit, mille tehingute rahaline väärtus ulatub üle 600 miljoni euro. Eestis on ettevõte saavutanud 60% turuosa. Modera tooteid kasutavad Toyota, Volkswageni, Renault’, BMW, Kia, Hyundai, Volvo, Mercedes-Benz maaletoojad ja edasimüüjad. Alates käesoleva aasta oktoobrist on Modera aktsiad kaubeldavad Nasdaqi alternatiivturul First North.

Vaata kõiki uudiseid