LHV sularahaautomaatide haldamise ja uuendamise võtab üle Worldline

13.08.2021

LHV sõlmis viieaastase lepingu Euroopa suurima makse- ja tehinguteenuste pakkujaga Worldline. Vastavalt kokkuleppele võtab Worldline üle LHV sularahaautomaatide teenindamise ning asub lähikuudel automaatide võrku uuendama ja täiustama. Ühtlasi paigutatakse automaate ümber nii, et võrgustik kataks kogu Eestit senisest ühtlasemalt.

Viimased kaks aastat on Worldline pakkunud LHV ja Luminori ühisele sularahaautomaatide võrgule haldusteenust, ent sõlmitud koostöölepingu alusel võtab Worldline võrgustiku arendamise täielikult enda kätte. See samm võimaldab sularahaautomaate operatiivsemalt hallata ja keskenduda teenuse järjepidevale täiustamisele.

LHV jaepanganduse juhi Moonika Maaringu sõnul saavad kliendid sularahaautomaate kasutada endist viisi – sularaha sissemaksmine ja väljavõtmine on jätkuvalt tasuta. „Pangaautomaatide üleandmine Worldline’ile võimaldab juba sel aastal asuda järk-järgult võrgustikku ühtlustama ja selle katvust parandama. Lähtume klientide tegelikest vajadustest ja toome igasse Eesti maakonnakeskusesse nii sularaha väljavõttu kui ka sissepanekut võimaldava nn recycler-automaadi. Kuigi meie eesmärk on pakkuda parimaid digilahendusi rahaasjade ajamiseks mobiiliäpis või internetipangas, hoolitseme ka selle eest, et tagada senisest veelgi paremad võimalused sularaha tasuta sissemaksmiseks ja väljavõtmiseks üle Eesti,“ tutvustas Maaring.

„Meil on hea meel usaldada oma pangaautomaadid nii kogenud ja usaldusväärse koostööpartneri kätte nagu seda on Worldline. Meie ühine eesmärk on pakkuda klientidele parimat sularahaautomaatide teenust,“ kommenteeris Maaring.

Worldline’i Balti- ja Põhjamaade regiooni juhi Zanda Brivule-Jansone sõnul on LHV-ga sõlmitud leping tunnustus nende pingutustele sularahaautomaatide võrgustiku arendamisel. „Oleme väga rõõmsad, et LHV valis meid oma pangaautomaatide võrgustikku ajakohastama. Jätkame uuendustega, et muuta rohkem sularahatehinguid kontaktivabaks ning turvaliselt kättesaadavaks ka ilma kaardita ja olla klientidele kättesaadav üle Eesti. Mitme panga ühise sularahaautomaatide võrgustiku pakkujana kutsume ka teisi panku üles võrgustikuga liituma,“ kommenteeris Brivule-Jansone.

Worldline on Euroopa liider makse- ja tehinguteenuste vallas, olles maailmas neljandal kohal. Ülemaailmse haardega ja innovaatilisusele pühendunud Worldline on eelistatud tehnoloogiapartner nii kaubandusettevõtetele, pankadele, ühistranspordiettevõtetele, valitsusasutustele kui ka kõigi sektorite tööstusettevõtetele.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 620 inimese. LHV pangateenuseid kasutab 290 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 174 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 132 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 160 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid