LHV Ühendkuningriigi haru kolis Londonis uude kontorisse

30.06.2021

Tänasest asub LHV Londoni kontor uues asukohas, hiljuti valminud Angel Courti büroohoones Londoni panganduskeskuses Banki kvartalis.

Angel Court on 2017. aastal valminud modernne büroohoone, mis on pälvinud mitmeid arhitektuuriauhindu, sealhulgas valitud Londoni parimaks büroohooneks. LHV kontor asub 1 Angel Court aadressiga hoone 15. korrusel ja hõlmab töökohti 28 inimesele, eraldi ruume nõupidamisteks ja muud tarvilikku, mis ühes tänapäevases töökeskkonnas olema peab. LHV senine kontor White Collar Factory büroohoones jäi laieneva äritegevuse jaoks kitsaks ning LHV kasutas võimalust kolida Londoni töötajate töökohad panganduskeskusele lähemale.

„Oleme oma tegevust Londonis laiendamas ja hetkel tegeleme pangalitsentsi saamiseks ettevalmistuste tegemisega. Koroonaviiruse puhangute tingimustes on meie Londoni töötajad pidanud viimase aasta jooksul töötama kodukontoris, võimalusel on hea jälle kontorisse naasta ja uus kontor pakub selleks parimaid tingimusi,“ rääkis LHV UK Limitedi juht Erki Kilu.

LHV pakub täna Ühendkuningriigis teenuseid 150-le rahvusvahelisele maksevahendust pakkuvale kliendile, kelle hulgas on mitmed väga tuntud globaalsed ettevõtted nagu Wise, Coinbase, Paysafe, Currencycloud ja teised. Kiirelt kasvava valdkonna teenindamiseks on LHV Londoni meeskond suurenenud sel aastal ligi kaks korda. Olemasoleva äri kasvu ja panagalitsentsi taotlemisega seotud meeskonna suurenemisega kasvab LHV Londoni meeskond lähiajal märkimisväärselt müügi, riskijuhtimise, finantsjuhtimise ja tehnoloogiavaldkonna inimeste osas.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 590 inimese. LHV pangateenuseid kasutab 282 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 174 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 129 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 150 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid