Aprillis saatis LHV kodu ostjale laenupakkumise kiiremini kui 24 tunni jooksul

27.05.2021

Kuigi kevadkuud on LHV laenuhaldurite jaoks olnud väga aktiivne aeg, on suudetud täita klientidele antud lubadust saata esmane kodulaenu pakkumine juba ühe ööpäeva jooksul. Aprillis saatis LHV kodu ostjale laenupakkumise keskmiselt 19 tundi pärast taotluse esitamist, paljud kliendid aga said pakkumise veel kiiremini.

LHV Panga jaoks oli kodulaenu uusmüügi rekordkuu selle aasta märts, kuid ka aprillis ja mais on laenutaotluste arv olnud väga suur. Aastaga kasvas LHV kodulaenuportfell 18% ja ulatus aprilli lõpus 728 miljoni euroni. Aprillis oli LHV kodulaenu uusmüük koguni 59% suurem kui 2020. aasta aprillis.

„Ka meie kodulaenu taotluste ja laenumahtude numbrid on sellel kevadel uusi rekordeid püstitanud. Oleme oma südameasjaks võtnud teha kliendile kodulaenu pakkumine juba järgmisel päeval. Ja mul on väga suur rõõm tõdeda, et kuigi klientide sõnul on turul üldiselt kodulaenude taotlemise ooteajad viimastel kuudel pikenenud, teeme LHV panga poolt jätkuvalt turu kiiremaid kodulaenu pakkumisi. Kiirus kliendi jaoks näitab ka hoolimist: me tõesti väga soovime uusi kliente, pingutame selle nimel, et kliendi kogemus meie juures oleks tema ootusi ületav,“ rääkis LHV eraklientide finantseerimise juht Catlin Vatsel.

Lisaks turu kiireimale teenindusele pakub LHV kodulaenuklientidele ka suuremat mugavust ja paindlikkust, soodsat kinnisvara hindamist ja rohelist kodulaenu A-energiaklassi kodudele.

Vaata kõiki uudiseid