LHV kliendid saavad maksta Fitbiti ja Garmini nutikelladega

27. august 2020

Alates sellest nädalast saavad LHV kliendid tasuda toodete ja teenuste eest ka Fitibiti ja Garmini nutikella või käepaelaga. Nutikellaga viipemakse tegemiseks pead omama LHV pangakaarti.

Nutikellaga maksmine on kiire, lihtne ja mis peamine – kontaktivaba. Pole vaja muretseda, kas rahakott või pangakaart kaasas on, vaid piisab kella kandmisest. Viipemakseid saavad nutikellaga teha kõik LHV kliendid, kellel on LHV pangakaart ja viipemakseid toetav Fitbiti või Garmini nutikell. Maksta saab kõikjal, kus viipemakseid vastu võetakse.

LHV finantsvahendajate valdkonna juhi Andres Kitteri sõnul arendatakse oma maksevõimalusi pidevalt. „Moodsa panganduse esindajana tahame oma klientidele pakkuda ka kõige innovaatilisemaid makselahendusi. Kui Apple’i nutikellaga said meie kliendid juba varasemalt maksta, siis nüüd saavad seda mugavuslahendust kasutada ka Fitbiti ja Garmini nutikellade kasutajad. Kindlasti oodatud täiendus, eriti praegusel viiruste ajal kontaktide vältimiseks,“ lausus Kitter.

Fitbiti või Garmini nutikellaga tasudes kasutatakse Fitbit Pay või Garmin Pay rakendusi. Selleks tuleb oma telefoni laadida vastava kella äpp ja siduda oma nutikell sellega. Seejärel tuleks tutvuda kasutustingimustega, luua neljast numbrist koosnev parool ning lisada oma LHV pangakaart Walletisse. Kui seadistus tehtud, tuleks Fitbiti või Garmini kellaga maksmiseks hoida all nutikella keskset tegevusnuppu või menüüd, puudutada rahakoti (Wallet) ikooni, valida sobiv kaart ja kella makseterminali kohal hoida.

Maksmine on turvaline, sest iga ostutehingu korral kasutatakse kellaga seotud numbrit ja kordumatut tehingukoodi. Samuti ei salvestata kaardi andmeid sinu seadmesse, teenusepakkuja serveritesse ega edastata kaupmeestele.

Ostude eest saad tasuda samade LHV kaartidega, mida tavaliselt kasutad. Võimalik on maksta igal pool, kus viipemakseid vastu võetakse ning maksetele kehtivad samad viipemaksete limiidid, mis on seadmega seotud pangakaardil.

Vaata kõiki uudiseid