LHV välkmakselimiit kasvab juulist 100 000 euroni

18. juuni 2020

Reaalajas liikuvad euromaksed ehk välkmaksed on saanud igapäevapanganduse lahutamatuks osaks. Alatest juulist tõstab LHV välkmakselimiidi 100 000 euroni.

Möödunud aasta algusest LHV klientidele kättesaadavad välkmaksed muudavad maksete tegemise mugavamaks. Kui seni liikusid reaalajas loetud sekundite jooksul kuni 15 000 euro suurused maksed, siis 1. juulil tõstab LHV summapiiri 100 000 euroni.

„Kuna senine välkmakselimiit 15 000 eurot on saanud aeg-ajalt ülekannete takistuseks ja üleeuroopaline välkmakseid töötlev maksesüsteem hakkab juulist toetama suuremate summade edastamist, võimaldab ka LHV oma klientidel koheselt kuni 100 000-eurosed välkmaksed teha,“ lausus LHV makseteenuste juht Kaspar Loog.

Oma limiitidesse tuleks aga igal kliendil vastutustundlikult suhtuda. „LHV tegutseb, et tagada maksete turvalisus ja hoida ära pettused, kuid ka iga klient peaks enda limiitidesse vastutustundlikult suhtuma. Limiidid peaksid vastama kliendi igapäevaste arvelduste vajadusele ning turvalisuse huvides soovitame limiidid võimalikult madalad hoida,“ toonitas Loog.

Limiite saab vajadusel lihtsasti, näiteks suurema tehingu tegemiseks, ajutiselt muuta. Kõige mugavam on seda teha LHV internetipangas, valides menüüst „Info ja seaded“ → „Kontod ja limiidid“.

LHV pakub välkmakseid tasuta, nagu tavapäraseid Euroopa makseidki. Mobiilipangas või internetipangas makset tehes tasub teada, et võimaluse korral tehakse makse alati välkmaksena. Kui makse õnnestub, kuvatakse kasutajale, kas see tehti välkmaksena või tavapärase Euroopa maksena.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 470 inimest. LHV pangateenuseid kasutab rohkem kui 221 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on rohkem kui 178 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 120 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid