Nüüd saab lapsele konto avada mugavalt LHV mobiiliäpis

30. aprill 2020

Aasta alguses teatas LHV võimalusest avada lapsele konto kodust lahkumata internetipangas. Nüüd on see lapsevanemale veelgi mugavam – lapsele saab konto avada ka meie mobiiliäpis.

Pidevalt uuenev LHV mobiiliäpp on juurde saanud uue funktsiooni, mis tähendab kliendi jaoks järjekordset ajavõitu.

„Aasta algul loodud võimaluse avada lapsele konto internetipangas kliendikontorisse tulemata oleme nüüd lisanud ka LHV mobiiliäppi. Kuna näeme, et LHV mobiiliäpp on üha populaarsem ning paljude klientide jaoks ka põhiliseks pangakanaliks, on see uuendus vägagi teretulnud,“ lausus LHV digitaalpanganduse juht Margus Holland.

Lapsele esimese pangakonto avamine on varasemalt olnud võrdlemisi ajamahukas ettevõtmine. Väärtustades lapsevanemate aega pakubki LHV senisest lihtsamat lahendust astumaks esimesed sammud lapse iseseisvumise suunas. Vanemale jätab see aga võimaluse omada ülevaadet lapse rahaasjadest tema täisealiseks saamiseni.

Isikliku pangakaardi saab lapsele tellida alates seitsmendast eluaastast ning mobiiliäpist näeb laps ise nii oma kontojääki kui saab kasutada ka „Küsi raha“ võimalust.

Lapsekonto saab alla 18-aastasele lapsele avada esindusõigusega lapsevanem, kes on LHV Panga klient ja Eesti kodanik või resident. Konto avamiseks on vajalik lapse kehtiv Eestis väljastatud ID-kaart, pass või elamisloakaart (e-tuvastuse tegemiseks).

Kuidas LHV mobiiliäpis Lapsekonto avada?

  • Sisene enda LHV mobiiliäppi mobiil-ID või Smart-ID-ga
  • Vajuta äpi esilehel ülevalt paremal “+” ikoonil ning vali menüüst “Lapsekonto”
  • Sõlmi Lapsekonto leping

LHV mobiiliäpp võimaldab rahaasju ajada kasvõi käigu pealt: saad avada konto vähem kui kolme minutiga, tellida pangakaardi otse äpist postkasti, teha igapäevaseid pangatoiminguid, taotleda laenu, kaubelda aktsiatega jpm.

Vaata lähemalt

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 450 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 217 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 178 000 aktiivset klienti.

Vaata kõiki uudiseid