Eriolukorra ajal töötavad kõik LHV pangateenused

16. märts 2020

Koroonaviiruse leviku tõttu on Eestis kehtestatud eriolukord. Elutähtsa teenuse pakkujana jätkame LHV-s tööd ja anname endast parima, et saaksid pangateenuseid ka praegusel ajal mugavalt kasutada. LHV kliendina saad pea kõiki pangatoiminguid teha kodust lahkumata mobiiliäpi või internetipanga kaudu.

Eriolukorra puhul on meil mõned tähelepanekud, millega palume sul järgnevatel nädalatel arvestada:

  • Nakkusohu vähendamiseks soovitame kindlasti eelistada asjaajamiseks elektroonilisi teeninduskanaleid. Klienditoe e-posti aadress on info@lhv.ee ja telefoninumber 6 800 400. Lisaks saad meiega ühendust kasutades reaalajas vestluskanalit.
    Kõik klienditoe kontaktid leiad meie kodulehelt

  • Palume meie Tallinna ja Tartu kliendikontorit külastada vaid hädavajadusel ja tervena, et hoida nii enda kui ka teenindajate tervist.

  • Makseid soovitame teha mobiiliäpis või internetipangas. Maksete limiite on võimalik muuta internetipangas. Välkmaksega jõuab raha ka enamikesse pankadesse kohale otsekohe.

  • Viiruse leviku tõkestamiseks on otstarbekas kasutada sularaha asemel elekroonilisi maksevahendeid. Kõige ohutum makseviis on viipemakse Apple Pay või pangakaardiga.

  • LHV sularahaautomaadid töötavad tavapäraselt. Kuigi automaate puhastatakse regulaarselt, ei ole seda võimalik teha pärast iga kliendi teenindamist. Seetõttu soovitame pärast pangaautomaadi kasutamist ja sularaha käsitsemist käsi pesta või desinfitseerida. Viiruse leviku ohtu vähendab kinnaste kasutamine.

  • Eriolukord on pannud mitmed Eesti ettevõtted ja eraisikud keeruliste majanduslike valikute ette. Oleme valmis nii eraklientidele kui ka ettevõtetest laenuklientidele võimaldama maksepuhkust. Vaatame iga kliendi juhtumi eraldi läbi. Võimalike makseraskuste korral pöördu panga poole aegsasti, enne võlgnevuse tekkimist. Vaata täpsemalt

  • Tuletame ka meelde, et keerulistes oludes levivad mitmesugused petukirjad tavapärasest aktiivsemalt, mistõttu tuleks internetis pangatoiminguid tehes olla eriti tähelepanelik ja teha endast olenev petuskeemide äratundmiseks. Loe lähemalt turvalisusest pangateenuste kasutamisel

  • Tutvu ka korduma kippuvate küsimuste lehega, mida täiendame jooksvalt

Viiruse leviku pidurdamiseks oleme LHV-s muutnud töökorraldust. Suur osa LHV-st töötab neil päevil kodust, füüsilised koosolekud on minimeeritud, tööreisid ära jäetud, koolitused ja muud üritused oleme edasi lükanud. Kõik pangateenused toimivad ning meie pangakontorid on avatud.

Võimalikest muudatustest LHV teenuste töös anname kindlasti eraldi teada. Loodame sinu mõistvale suhtumisele, tähelepanelikkusele ja hoolivusele.

Vaata kõiki uudiseid