Kogu sweatcoine ja vaheta need päris rahaks

6. november 2018

Tänasest saab Eestis kasutada USAs, Suurbritannias, Saksamaal, Skandinaavias ja mujalgi väga populaarset terviseäppi Sweatcoin. Kohe esimesest päevast on äpikeskkonnas olemas kasulik pakkumine LHV Noortepanga klientidele.

Sweatcoin on kõige kiiremini kasvav terviseäpp mobiilirakenduste ajaloos. See mobiilirakendus on tuntud selle poolest, et paneb inimesed liikuma ja premeerib kasutajaid, kui need sporti teevad ja end vormi ajavad. Äpp loendab õues tehtud samme ning võimaldab kõndimise või jooksmise eest koguda virtuaalraha – sweatcoine. Iga 1000 loendatud sammu eest teenib kasutaja 0,95 sweatcoini. Saadud virtuaalraha saab kasutada rakendusesiseses veebipoes ostlemiseks. Seega tõestab äpp, et liikumisharjumusel on majanduslik väärtus.

Sweatcoini äpp on alates tänasest Eestis alla laaditav ning kasutatav. Esimesest päevast peale on rakenduses oma virtuaalse letiga esindatud ka LHV. LHV pakkumine on mõeldud Noortepanga klientidele, kellel on aasta lõpuni võimalik ühel korral 50 sweatcoini vahetada 5 päriselu euro vastu, mis kantakse nende kontole LHV pangas. Lisaks loositakse kõigi pakkumise kasutajate vahel aasta lõpus välja Apple Watch.

„LHV jaoks on kesksel kohal panustamine Eesti kapitali arengusse. Aga Eesti kapital, see on ju ka meie inimesed ja meie noored. See on meie kõigi huvi, et Eesti lapsed ja noored teeksid rohkem sporti, liiguksid rohkem ja oleksid niimoodi tervemad. Teeme Sweatcoiniga koostööd, sest kui nii õnnestub kasvõi mõni noor panna rohkem jala käima ja oma liikumisharjumusi muutma, siis oleme panustanud paremasse ja tervemasse Eestisse,“ kommenteeris LHV Noortepanga projektijuht Liis Lepik.

„Me soovime, et nii sina ise kui ka kogu meie planeet oleks tervem. Ja me usume, et sinu sammudel on väärtus: sinu jaoks, sinu pere jaoks, sinu tervisekindlustuse pakkuja ja kogu ühiskonna jaoks. See ongi põhjus, miks me oleme loonud äpi, mis muudab sinu sammud virtuaalrahaks, mida kulutada päris kaupadele ja teenustele,“ ütles Sweatcoini kaasasutaja Anton Derlyatka. „Ja kes selle eest maksab? Meie platvormi brändid, kindlustusfirmad, tervishoiuasutused maksavad, et suhelda inimestega nagu sina. Me hoiame sinu andmeid hästi, me ei müü neid kunagi, sest see poleks õige,“ selgitas Derlyatka.

Higista endale eurosid! Kuidas kasutada LHV pakkumist?

  1. Tule LHV kliendiks – seda saab teha ka elektrooniliselt
  2. Telli endale LHV Noortekaart, mis on mõeldud kuni 25-aastastele noortele
  3. Laadi alla Sweatcoini äpp AppStore’st või Google Playst
  4. Tee õues sporti, käi jala ja kogu nii sweatcoine
  5. Kui sul on enne aasta lõppu täis 50 sweatcoini, otsi äpis üles LHV pood ja vaheta äpiraha pärisraha vastu. Hiljem osaled ka auhinna loosimises.

Vaata lähemalt ja tutvu tingimustega: https://www.lhv.ee/et/noortepank

Vaata kõiki uudiseid