LHV Noortekaart kogub populaarsust

14. september 2018

LHV Noortekaart kogub populaarsust

Kahe nädala jooksul pärast Noortepanga turuletulekut on LHV pank väljastanud pea 800 Noortekaarti. Neoonvärvi kaardi kujundustest on kõige populaarsemaks osutunud musta ja neoonoranži kombinatsioon.

Noortekaart ei ole järjekordne (üli)õpilaspilet, vaid omanäoline ja julge väljanägemisega kaart, mida märgates võib kindel olla, et kaardiomanik kuulub LHV Noortepanka. Noortekaardiga saab maksta nii Eestis, välismaal kui ka internetis. Lisaks saab kaardiga teha kontaktivabasid viipemakseid, mis on mugav ja kiire viis kuni 25-euroste maksete tegemiseks. Ainulaadse lisana on kaardil ka ostukindlustus, mis kaitseb 180 päeva jooksul pärast ostu sooritamist kõiki kestvuskaupu, mille eest oled maksnud Noortekaardiga. Pangakaardi saab mugavalt tasuta koju tellida.

Noortekaardil on mitu kasulikku soodustust, millega raha säästa ja koguda. Esiteks saab Noortekaardiga R-kioskis makstes soodsalt sooja suutäie, kus kõik soojad toidud ja soojad joogid on 20 protsenti soodsamad. Teiseks on kõigile Noortekaardi omanikele Lux Express Eesti liinidel liikumine 30 protsenti odavam. Kuna LHV Noortepank käib tihedalt koos ka sportliku eluviisiga, siis on Noortekaardiga kaasa tuleva isikliku sooduskoodiga kõikide MyFitnessi treeningpakettidega liitumine tasuta ning MyFitness+ Täispakett vaid 54 eurot. Samuti kehtib soodustus kõikides Sportlandi kauplustes, kus iga kuu on ühe kaubamärgi tooted 20 protsenti soodsamad.

Lisaks soodustustele on kõigil LHV Noortekaardi omanikel võimalik võita kaardi aktiivsel kasutamisel auhindu. Kord kuus loosime maksete aktiivsust arvestades Apollo Kino kinkepileteid ning Partneri ja Sportlandi kinkekaarte. Mida tihedamini Noortekaardiga maksta, seda suurem on auhind ja võiduvõimalus.

Noortekaardi saab tellida: lhv.ee/noor

Noortekaardid

Vaata kõiki uudiseid