Maikuu topeltpalk loositud, uus võitja selgub 5. juunil

7. mai 2018

Loosime igal kuul välja ühe õnneliku topeltpalga võitja, kelle kontole lisame tema ühe kuupalga. Loosimises osalevad kõik LHV Panga kliendid, kelle palk laekub LHV-s asuvale kontole. Maikuu loosimine toimus 7. mail ning võitjaks osutus Kairi Koov. Palju õnne!

Järgmine kord on võimalik võita juba 5. juunil, kui loosirattas on kõik need, kelle palk, dividendid, pension või muu sissetulek laekus mais LHV pangas asuvale kontole. Võitja saab oma eelmise kuu sissetuleku ulatuses lisapalga, maksimaalne määr lisapalgal on 10 000 eurot.

Kui sinu palk juba laekub LHV arvelduskontole, siis ei pea sa rohkem midagi tegema, vaid ootama oma loosiõnne. Kui oled LHV klient, aga sinu palk ei laeku veel LHV arvelduskontole, siis loosimises osalemiseks täida palga ümbersuunamise avaldus ja edastada see oma tööandja raamatupidajale.

Kampaaniaga soovime tõsta pangateenuste kasutamise aktiivsust ja ühtlasi tunnustada LHV aktiivseid kliente. Tegelikult võidavad LHV-s kõik, kuna meil on madalad teenustasud:

  • Tasuta konto
  • Tasuta Euroopa maksed (Teenustasuta arveldused nii pangas sees kui ka LHVst teistesse pankadesse)
  • Viipemaksega deebetkaardid ja krediitkaardid (eraklientidel kaarditasu 1 euro kuus)
  • Sularaha väljavõtt kõikidest pangaautomaatidest (LHV sularahaautomaadist sularaha väljavõtmine tasuta. Teiste pankade automaatidest nii Eestis kui ka Euroopas 1 € eest)
  • Lihtne ja mugav mobiili- ja internetipank

Loosimine toimub iga kuu 5. kuupäeval (või sellele järgneval tööpäeval) ning nii aasta lõpuni välja.

Kampaania ja loosimises osalemise tingimustega saab tutvuda siin.

Vaata kõiki uudiseid