LHV Connecti kasutab juba pea 1000 ettevõtet

12. detsember 2017

LHV Connect on API ehk rakendusliidestus, mis ühendab nüüd juba 1000 ettevõtte süsteemid, näiteks majandustarkvara, LHV pangateenustega.

LHV Connect tagab reaalajas ülevaate kontol toimuvast – laekumiste ja väljaminekute infotöötlus on kiire ning seda saab jälgida otse oma raamatupidamisprogrammist. Ka igapäevaseid makseid on LHV Connectiga väga mugav teha, sest puudub vajadus logida internetipanka. LHV hakkas Connect lahendust pakkuma poolteist aastat tagasi ja tänaseks kasutab seda juba pea 1000 klienti.

Seoses uue aasta alguses jõustuva korteriomandi- ja korteriühistuseadusega, ootab väga paljudel korteriühistuid ees panga ja tarkvara valik. Hiljuti alustas LHV koostööd korteriyhistu.net’iga, mis annab hea võimaluse kõigil olemasolevatel ja uutel korteriühistutel lihtsustada oma raamatupidamise protsesse.

Korteriyhistu.net keskkonna eesmärk asjaajamise läbipaistvuse kõrval on vabastada inimene masinloetavate andmete töötlemise vajadusest. Olgu selleks e-arvete töötlemine, näitude kauglugemine või pangatoimingute töötlemine. Automatiseerimine aitab ühelt poolt vältida võimalikke näpuvigu ja hoiab kokku väärtuslikku aega rutiinsetelt tegevustelt. Meie kaugemaks visiooniks on automaatsed arved ja raamatupidamine,“ kommenteerib Rain Eensaar, korteriyhistu.net partner.
“Seni on korteriühistutel finants rakendusliidesed jäänud kättesaamatuks eelkõige suurte kulude tõttu, kuna tooted on olnud orienteeritud suurtele ettevõtetele. Seega oli LHV Connect võimaluste pakkumine ühistutele meie jaoks loogiline samm. Samuti näeme, et üha enam uusi ühistuid, mis liituvad korteriyhistu.net teenusega eelistavad finantspartnerina kodumaist ja innovaatilist LHV panka,“ lisab Eensaar. LHV Connect sobib nii väikestele, keskmistele kui ka suurtele ettevõtetele ja selle kasutamisega ei kaasne mingeid kulusid – lepingu sõlmimine ja teenuse kasutamine on tasuta.

Lisaks korteriyhistu.net’ile on LHV-l 5 suuremat majandustarkvarateenust pakkuvat koostööpartnerit, kelle programmi on võimalik Connect väga lihtsasti liidestada. Teiste hulgas näiteks Merit Aktiva, Xolo, Vallaste & Partnerid.

„Connect on loodud selleks, et lihtsustada ja kiirendada ettevõtte raamatupidamise toiminguid, mis on seotud pangaga. Tegemist on toimiva API-ga, millega on võimalik ühenduda teenusepakkujate kaudu või siis otse oma infosüsteeme arendades. Klientide aja säästmine ja pangakanalite kasutusmugavus on meie jaoks olulised,“ selgitab LHV panga arvelduste juht Elina Kaseväli.

Connect API-t on võimalik liidestada kahel viisil:

  1. kui kasutada LHV koostööpartneri majandustarkvara, piirdub liidestus vaid pangas lepingu sõlmimisega.
  2. liidestada saab ka muudesse süsteemidesse ja teistesse majandustarkvaradesse, kuid see variant eeldab kliendilt arendustööd.

Loe lisaks

Vaata kõiki uudiseid