LHV on parim tööandja Eestis

06.02.2024

CV-Online Estonia viis detsembris läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, millega selgitati välja Eesti inimeste eelistused tööandja valikul. Top-of-mind kategoorias valiti kolmandat aastat järjest võitjaks ehk ettevõtteks, kus Eesti inimesed kõige enam töötada sooviksid, LHV. Ka finantssektoris tunnistati eelistatuimaks tööandjaks LHV.

LHV personalijuhi Age Leedo sõnul on parima tööandja tiitel tunnustus kogu LHV-le. „LHV-d valdab tänutunne oma inimeste ees, kelle tegevuse tulemusel oleme me taas Top-of-mind tunnustuse väärilised. See kinnitab meie pingutuste tulemuslikkust ja pühendumust parima kogemuse loomisele,” sõnas Leedo.

„Meie soov ja eesmärk on, et töötajatel oleks võimalik rakendada oma tugevusi ja läbi selle inspireerida neid ümbritsevat. Meil on vaid hea meel, et lisaks meie enda ägedatele töötajatele hindavad seda ka meie võimalikud tulevased kolleegid,” lisas Leedo.

Eraldi valiti parimad tööandjad ka seitsmes erinevas ärisektoris. Finantssektori top tööandjaks valisid vastajad juba neljandat aastat järjest LHV.

Uuringus osalejad said muu hulgas välja tuua, mis on tööandja valikul nende jaoks kõige olulisemad kriteeriumid. Tähtsaimaks peeti motiveerivat palka ja lisahüvesid, järgnesid hea sisekliima ja toredad kolleegid, heade tulemuste märkamine ja tunnustamine, töötajate võrdne ja aus kohtlemine ning paindlik töökorraldus.

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Seekordsest uuringust võttis osa rekordit tähistavad 16 000 inimest. Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus, LHV Kindlustus ja LHV Bank Limited. LHV ettevõtetes töötab üle 1060 inimese. LHV pangateenuseid kasutab oktoobri lõpu seisuga 415 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 125 000 aktiivset klienti ja LHV kindlustusega on kaitstud 164 000 klienti. LHV Groupi tütarettevõte LHV Bank omab Ühendkuningriigi pangalitsentsi ning pakub pangateenuseid rahvusvahelistele finantstehnoloogia ettevõtetele ja laenusid väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele.

Vaata kõiki uudiseid