LHV pangaklientide arv kerkis üle 400 000

26.06.2023

Kiiresti kasvav LHV Pank jõudis jaanipäeval märkimisväärse tähiseni, kui panga klientide arv ületas 400 000 piiri. Tänavu on LHV Pank juba juurde saanud üle 22 000 kliendi.

LHV Panga juhatuse esimehe Kadri Kiiseli sõnul on panga edu võtmeks parim kliendikogemus. “Kodumaise pangana on meie jaoks väga oluline oma klienti tunda. Kõik algab parimast teenindusest ja kogemusest, mida pangana tahame pakkuda – selleks on oluline klientide vajaduste mõistmine ja pidev töö uute lahendustega, et pakkuda klientide ootustele vastavaid teenuseid. Näeme, et inimesed, kes on LHV kliendiks tulnud, on väga rahul – seda näitab ka LHV kõrge soovitusindeks,” sõnas Kiisel.

Ta lisas, et eriti rõõmustav on näha kliente üle kogu Eesti. „Oleme väga tänulikud kõigile oma klientidele. Statistika näitab, et meiega liitub aina rohkem inimesi erinevates Eesti nurkades. Et olla klientidele veel lähemal, avasime näiteks aasta tagasi LHV Pärnu kontori. Samas on näha, et inimesed eelistavad kaasaegsete digilahenduste kasutamist. Aina enam hinnatakse võimalust avada konto, tellida kaart, kaubelda aktsiatega või esitada laenutaotlus mobiiliäpis vaid mõne minutiga. Et jõuda klientideni olenemata asukohast ja kellaajast, täiendame pidevalt oma mobiiliäppi ja internetipanka,“ märkis Kiisel.

Üks olulisemaid eesmärke on LHV-l olnud ka rahatarkuse edendamine ja investorite harimine. Kiisel usub, et järjepideva töö tulemusena leiavad investeerimishuviga kliendid tee just LHV-sse. „Me hoolime sellest, et kliendid oleksid iseseisvad ja oskaksid rahaga targalt ümber käia. Ligi 40% meie uutest klientidest on noored – LHV Noortepank räägib noortele omases keeles ja kanalites, kuidas oma rahaasjadele lähenema peaks. Hoolitseme selle eest, et investeerimisega alustamine kulgeks kõigil sujuvalt. Saame oma klientide üle väga uhked olla, sest nende huvi ja teadmised rahaga ümberkäimise osas on märgatavalt kasvanud, “ ütles Kiisel.

Rahvusvaheline pangandusajakiri The Banker nimetas 2022. aasta lõpus parimaks pangaks Eestis LHV Panga. Sama tunnustuse on LHV pälvinud juba neli aastat järjest. Samuti nimetati LHV sel aastal juba seitsmendat korda Eestis parima teenindusega pangaks. CV-Online Estonia Top Tööandja uuringus on juba kaks aastat järjest valitud ettevõtteks, kus Eesti inimesed kõige enam töötada sooviksid, LHV.

Kiiseli hinnangul on need märgid sellest, et LHV liigub õiges suunas ja nende teod kõnetavad inimesi. „Täna oleme igapäevapanganduses veel suuruselt kolmas pank Eestis, aga kombinatsioon parimatest pangateenustest, parimast teenindusest, parimatest töötajatest ja parimatest klientidest on Eesti suurima panga retsept.“

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 940 inimese. LHV pangateenuseid kasutab juuni lõpu seisuga 400 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 129 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 160 000 klienti. Groupi tütarettevõte LHV Bank omab Ühendkuningriigi pangalitsentsi ning pakub pangateenuseid rahvusvahelistele finantstehnoloogia ettevõtetele ja laenusid väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele.

Vaata kõiki uudiseid