The Banker nimetas LHV kolmandat aastat järjest parimaks pangaks Eestis

02.12.2021

Mainekas pangandusajakiri The Banker valis 2021. aasta parimaks pangaks Eestis LHV. Sama tunnustuse on LHV pälvinud juba kolm aastat järjepanu.

Parimate pankade tiitlid kuulutati välja eile õhtul toimunud virtuaalsel auhinnatseremoonial. LHV Pangale tõid tänavu tunnustuse jätkuvalt kiire kasv, tugevad majandustulemused ja uuenduslikud pangateenused, aga ka panus rahatarkuse edendamisse.

LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel lausus, et see on tunnustus kogu LHV-le. „Et teha parimat panka, tuleb suurelt mõelda ja ette võtta. Aga et seejuures ka edukas olla, on vaja häid inimesi ja nende usaldust. Meie töötajad, kliendid ja investorid on kolm peamist tugisammast, tänu kellele oleme saanud nii kiiresti kasvada ja seejuures endale omase uuendusmeelsuse säilitada. Järgmise aasta väljakutsed, kasvu ja klientide üllatamise kõrval, on peamiselt seotud kvaliteediga ja parima teenuse pakkumisega. Kliendid ootavad meilt lisaks innovatsioonile ka parimaid toimivaid pangateenuseid ja sellele keskendumegi,“ ütles Kiisel.

Üks olulisimaid eesmärke on LHV-l olnud just rahatarkuse edendamine ja investorkogukonna kasvatamine. Järjepideva töö tulemusi on tema sõnul ka näha. „Inimesed mõtlevad üha rohkem homsest kaugemale ja hoolivad oma tuleviku heaolust. Meie võimalus ja ülesanne on neid sel teel toetada, pakkudes parimaid teadmisi ja lahendusi raha kasvatamiseks. Võin julgelt öelda, et saame oma klientide üle uhked olla,“ lisas Kiisel.

The Bankeri korraldatavad aasta parima panga valimised ehk „Bank of the Year Awards“ on iga-aastane konkurss, mida pangandusvaldkonnas alati jälgitakse. Konkursi käigus hinnatakse maailma juhtivaid panku nende kasumiteenimise võimekuse, strateegilise edu ja teenuste taseme põhjal. Parimad selgitatakse välja nii ülemaailmselt, regionaalselt kui ka riikide lõikes. Maailma parimaks pangaks tunnistati tänavu Singapuri päritolu DBS ning Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks OTB Group.

Ajakiri The Banker on Financial Timesile kuuluv juhtiv pangandus- ja finantsajakiri, mis ilmub alates 1926. aastast. The Bankerit levitatakse enam kui 180 riigis. Lisaks pangandus- ja majandussisu pakkumisele ja parimate tunnustamisele peab The Banker ka maailma pankade edetabelit.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 630 inimese. LHV pangateenuseid kasutab oktoobri lõpu seisuga 310 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 139 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 140 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 180 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid