Parima teenindusega pank on Eestis LHV

11. veebruar 2021

Uuringufirma Dive viib igal aastal läbi valdkonnauuringu, et selgitada välja parimat teenindust pakkuvad pangad. Juba viiendat korda tunnistati Eesti parima teenindusega pangaks LHV.

Teeninduskvaliteedi uuringut viiakse läbi mystery shopping ehk testostude meetodit kasutades. Sel korral pandi pankade teenindus proovile telefonikõnede teel. Igasse panka tehti kokku 10 telefonikõnet, milles testkliendid pöördusid panga poole sooviga avada konto. LHV teeninduse rahuloluprotsent oli tänavu rekordkõrge – lausa 98%. See on kõrgeim tulemus kogu Baltikumis.

LHV teenindusjuhi Kristel Paet sõnul innustab selline tagasiside teenindajaid veelgi rohkem pingutama. „Muidugi teeb see rõõmsaks, et meie teenindus tunnistati taas parimaks ja seda veel nii suurepärase tulemusega. See aga ei tähenda, et enam poleks vaja pingutada. Vastupidi, rõõmustame tunnustuse üle ja mõtleme edasi, kuidas pakkuda veel paremat teenindust. Iga tunnustus annab meile lisamotivatsiooni ja näitab, et meie valitud suund on õige. Teeme oma tööd südame ja kõrgeima professionaalsusega, see ongi peamine,“ sõnas Roostfeldt.

Juba viiendat aastat on veebruar LHV-s ka teeninduskuu – mida see tähendab? „Meile ei piisa märtsis tähistatavast hea teeninduse kuust,“ märgib Roostfeldt. „Pakume iga päev oma klientidele parimat teenindust, lihtsalt veebruaris teeme rohkem teenindusega seotud tegevusi: kogume hoolega klientide tagasisidet, selgitame oma pangas välja parima teeninduse pakkujad, korraldame teenindusalaseid koolitusi, kutsume teiste osakondade töötajaid kliendikontorisse töövarjudeks ja kuulutame välja suvise teenindustalentide konkursi,“ kirjeldab ta.

Dive uuring, mis viidi tänavu läbi telefonikõnede teel, kinnitab, et ka keskmine teenindustase Eesti pankades on aastaga tõusnud 11,3 protsendi võrra. LHV tulemus tõusis aastaga 7 protsendi võrra 98% peale, järgnesid SEB 95,5% ja Citadele 89,1%. Eesti koondtulemustest toodi positiivsena välja oskust pakkuda vajadustest lähtuvaid teenuseid, oskust vastata esitatud küsimustele ning detailsete juhiste andmist teenuste kasutamisel.

“Olles kolme erineva panga klient, on rõõm Teile kinnitada, et LHV telefonipank on kindlasti neist kolmest parim/kõige kliendisõbralikum. Väga soe ning sõbralik ja samas ülimalt asjatundlik teenindus. Täpselt see, mida ühelt healt pangalt ootaks.” (LHV kliendi tagasiside)

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 520 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 259 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 180 000 aktiivse kliendi. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 140 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid