LHV hakkab osutama maksete kogumise täisteenust

2. september 2020

Ettevõtete jaoks asjaajamist lihtsustava sammuna osutab LHV Pank alates septembrist maksete kogumise täisteenust. See annab kaupmehele võimaluse valida oma klientidele pakkumiseks just need makseviisid, mida ta eelistab. Peale selle saab ta kasu täisteenuse sellistest eelistest nagu raha kiire laekumine, tehingute üksikasjalik ülevaade ning võimalus kasutada makseterminale kogu Baltikumis ja Soomes.

Augustis katsetasid uut teenust LHV paarkümmend klienti ja panga kaardimaksete tootejuhi Indrek Kaljumäe sõnul jäid nad sellega rahule. „Nüüdsest saavad meie maksete kogumise täisteenust kasutada kõik kaupmehed. Nad sõlmivad kõigi pangalinkide tarbeks üheainsa lepingu ning koguvad kõik maksed ühtselt ja mugavalt LHV-sse, oma kodupanga kontole,“ rääkis Kaljumäe.

„Oleme uude teenusesse koondanud kaardimaksed kaupluses, internetipoes vajalikud makseviisid ja arvete lihtsa tasumise võimaluse. Teenuse katsetamises osalenud kaupmehed hindasid eriti seda, kui lihtne oli nende klientidel kasutada pangalinke,“ lisas Indrek Kaljumäe.

Maksete kogumine on pangateenus, mille abil ettevõtted pakuvad oma klientidele sobivaid viise kauba või teenuste eest tasumiseks. Indrek Kaljumäe sõnul tähendab kvaliteetne makseteenus kaupmehe jaoks konkurentsieelist, sest sujuv tasumine muudab kliendikogemuse lõppkliendi jaoks meeldivamaks. „Kui tavaliselt seondub maksete kogumise teenus ettevõtjatele eelkõige kaardimakseterminalidega, siis järjest tähtsamaks saab just e-kaubandus. Lisaks mugavatele ja töökindlatele kaardimaksetele kaupluses pakumegi koostöös oma hea partneri EveryPayga ka kõiki e-kaubanduseks vajalikke makseviise,“ ütles Kaljumäe.

LHV e-kaubanduse makseviiside valik tagab kaupmeestele parimad võimalused maksete kogumiseks nii veebis kui ka mobiilirakendustes. Teenuse plussid on kiire ja mugav ülesseadmine, lõimitus kassasüsteemidega ning kõigi vajalike makseviiside olemasolu. Täisteenus sisaldab nii kaardimakseid, klassikalisi pangalinke kui ka uuemaid lahendusi, nagu arvete tasumiseks sobiv LinkPay makselink. Alahinnata ei tasu ka aruandluse olulisust: maksete kogumise ülevaates on antud tehingutest täpne ülevaade nii tekke- kui ka kassapõhise vaatena.

Vaata lähemalt

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 470 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 227 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligikaudu 181 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub pangandustaristut rohkem kui 120 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu kasutavad LHV makseteenuseid kliendid üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid