Nüüd saad maksud tasuda LHV Pangas asuvale kontole

01. august 2019

Edaspidi saab makse, makseid, riigilõive ja muid summasid riigile tasuda rahandusministeeriumi ning maksu- ja tolliameti kontodele LHV Pangas.

Riigikassa võttis alates tänasest, 1. augustist kasutusele konto LHV Pangas. See annab võimaluse klientidel teha riigile pangasiseseid ülekandeid ööpäev läbi ja maksed jõuavad kohale hetkega.

LHV Panga juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul muutub klientide jaoks nüüd maksude ja maksete riigile tasumine oluliselt lihtsamaks ning kiiremaks. „Riigikassa kontsernikonto avamine rahandusministeeriumile ning maksu- ja tolliametile on LHV Panga jaoks kvaliteedimärk,“ ütles Kilu. „Kontode toimima saamine eeldas võrdlemisi keerulist tehnilist ettevalmistust nii riigikassa kui ka panga poolt. Tänaseks on LHV Pank saanud ka investeerimisjärgu krediidireitingu rahvusvaheliselt agentuurilt, mis võimaldab riigikassal raha pangas hoida.“

Täpsem info riigi pangakontode kohta:

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 420 inimest. LHV pangateenuseid kasutab üle 179 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 177 000 aktiivse kliendi.

Vaata kõiki uudiseid