LHV lisas kaks uut sularahaautomaati

17. mai 2018

Alates tänasest leiab LHV sularahaautomaadid ka Mustamäe Keskusest ja Laagri Selverist. Kahe uue automaadi lisandumine tähendab, et üle Eesti on nüüd 20 LHV sularahaautomaati. Lisaks Tallinnale on LHV automaadid ka Tartus, Pärnus, Rakveres ja Viljandis.

LHV otsus laiendada sularahaautomaatide võrgustikku sündis klientide pangakaardi kasutamise harjumuste analüüsist. Just Mustamäe ja Laagri piirkond tõuseb LHV klientide puhul esile sularahateenuste kasutamise aktiivsusega. Selleks, et klientidel oleks sularahatoiminguid mugavam teha, otsustas LHV automaadid lisada ka mainitud keskustesse. Samas on sularaha LHV pangakaardiga võimalik endiselt mõistliku hinnaga välja võtta ka kõigist teistest pangaautomaatidest.

LHV sularahaautomaadid asuvad siseruumides ja on ligipääsetavad kaubanduskeskuste lahtiolekuaegadel. Pangakontorites saab sularahaautomaatidele ligi ööpäevaringselt. Lisaks sularaha väljavõtule ja sissepanekule, saab automaatides vaadata oma kontoseisu ja vahetada pangakaardi PIN-koodi. LHV sularahaautomaadid on LHV kaartidele viipemakse võimalusega, mis tähendab, et raha saab viipekaardiga välja võtta ka pangakaarti automaati sisestamata.

ATM

Vaata kõiki uudiseid