Jalgpallikaardiga koguti üle 40 000 toetuseuro

15. november 2016

LHV Jalgpallikaardi omanikud on aastaga teinud nii palju makseid, et Eesti jalgpalli toetuseks kogunes rekordsumma – 41 181 eurot. Seda on rohkem kui varasematel aastatel kokku.

LHV Jalgpallikaart on Eesti jalgpalli ametlik fännikaart, millega kaupluses või internetis tasudes, maksab LHV iga ostu pealt 10 senti kaardiomaniku valitud jalgpalliklubi toetuseks. Sel nädalal maksab LHV kogunenud toetussummad klubidele välja.

LHV Panga juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul on suurepärane, et tänavu kogunes jalgpalli toetuseks rekordiline toetussumma. „Jalgpallifännid on meie Jalgpallikaardi üles leidnud ja nagu näha, on ka mitu väiksemat klubi Jalgpallikaardi enda jaoks tööle pannud,“ ütles Kilu. „Sellest sügisest on väljastatavatel Jalgpallikaartidel ka viipemaksevõimalus ja loodame, et see uus võimalus muudab kaardi kasutamist veel aktiivsemaks,“ lisas Kilu.

„Meil on väga hea meel, et Jalgpallikaart tegi märkimisväärse sammu edasi, sest see peegeldab nii LHV Panga professionaalsust ja tähendust Eesti ühiskonna jaoks kui ka jalgpalliklubide kogukondade kasvu ja senisest teadlikumat tööd," lausus Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. „Taoline koostöö ettevõtte, alaliidu ja klubide vahel on eriline näide, kuidas on ühiselt võimalik Eesti elu edasi viia."

Nagu varasemaltki oli kõige populaarsem toetuse saaja Eesti Jalgpalli Liit, mis kasutab saadava summa Lilleküla staadioni hooldustehnika soetamiseks. Klubisid, kellele pank toetussumma välja maksab, on tänavu kokku koguni 118.

Suurima toetussummaga klubide TOP 10:

  1. Tartu Jalgpallikool Tammeka
  2. Nõmme Kalju FC
  3. Tallinna FC Flora
  4. FC Elva
  5. Tallinna FC Infonet
  6. FC Kuressaare
  7. Rahvuskoondise fännklubi Jalgpallihaigla
  8. FC Nõmme United
  9. JK Tallinna Kalev
  10. FC Kose
Vaata kõiki uudiseid