LHV mobiilipangas saab hallata e-arveid

17. august 2016

LHV mobiilipanka lisandusid e-arved ja makse­kinnituse saatmine. See uuendus teeb mobiilipanga abil arveldamise veelgi otstarbekamaks.

Tellitud e-ar­veid saab LHV mobiilipanga rakenduses vaadata, maksta, ar­hiveerida ja ootele panna. Sa­muti saavad kliendid nüüd endale tellida teavituse (push notification) saabuvatest uutest e-arvetest. E-arveid saab tellida erinevailt teenusepakkujailt alustades elektriarvetest ja kindlustusmaksetest ning lõpetades näiteks perioodika tellimustega. e-arved on võimalik seadistada automaatselt tasutavaks.

Maksekinnituse saatmise võimalus PDFi või BDOCi formaadis on hea viis tõestada kiiresti, et vajalik makse on tehtud. Maksekinnituse saab saata kohe pärast makse mobiilipangas sooritamist ja see edastatakse saaja e-kirja aadressile.

LHV jaepanganduse juhi Andres Kitteri sõnul on mobiilipanga abil arveldamine tänu lisandunud võimalustele veelgi mugavam. „Arendame oma mobiilikanalit pidevalt ja lisame sinna selliseid funktsionaalsuseid, mis just nutitelefoni kasutajatele kõige praktilisemad on, näiteks e-arvete teavitused ja e-arvete tasumine mobiilipangas annab võimalused need igakuised toimingud kasvõi käigu pealt ära teha,“ rääkis Kitter. „Suvekuudel on meie mobiilipank saanud kasutajaid juurde ja näiteks hiljutine väärtpaberite ülevaate täiendus on kasutajate poolt hästi vastu võetud,“ lisas Kitter.

E-arvete ja maksekinnituse saatmise võimalus lisandus nii iOSi kui ka Androidi LHV mobiilipanga äppile. Loe lisa aadressil lhv.ee/mobiilipank.

Vaata kõiki uudiseid