LHV asub vallutama internetimaksete turgu

10. november 2015

LHV Pank toob koostöös kohaliku tehnoloogia start-up ettevõttega EveryPay esimese Eesti pangana turule uudse internetimakse lahenduse, luues kiirema ja mugavama alternatiivi senistele pangalingiga maksetele.

Uus interneti-kaardimaksete lahendus võimaldab kaupmeestel pakkuda oma klientidele internetis kaardimakse võimalust, mille puhul tuleb maksmiseks sisestada kaardi andmed vaid ühe korra. Iga järgneva makse saab klient teostada kiirelt ja mugavalt kaardiandmeid uuesti sisestamata. Maksmisel kasutatakse EveryPay loodud süsteemi, kus maksed liiguvad läbi kohaliku LHV Panga. Kaupmehe jaoks pakub uus teenus mitmeid uusi mugavaid võimalusi, nagu ühe-kliki-makse või korduvmakse. Interneti kaardimakse näol on tegemist paindliku võimalusega teenindada tarbijaid Eestis ja välismaal.

LHV Panga jaepanganduse juhi Andres Kitteri kinnitusel soovib LHV koostöös EveryPay’ga viia internetimaksed Eesti e-kaubanduses kvalitatiivselt uuele tasemele.

„Kuni tänaseni ei olnud Eesti ettevõtjal võimalik Eesti pangast saada e-kommertsi kaardimaksete teenust, mis võimaldaks ühe-kliki-makseid või korduvmakseid. Sellise teenuse saamiseks pidid Eesti ettevõtjad pöörduma välismaiste teenusepakkujate poole. Täna on meil hea meel kinnitada, et uus teenus võimaldab kaupmeestel luua uusi ärimudeleid, parandada olulisel määral klientide kasutusmugavust, ning seeläbi parandada oma ettevõtte majandustulemusi. Uus teenus sündis avatud panganduse ilmeka näitena ehk oleme EveryPay’ga head partnerid ning töötasime lähedaselt koos, et teenus turule tuua. Meil on väga hea meel, et EveryPay lõi sellise lahenduse, mida saame nüüd ühiselt klientidele pakkuda,“ lausus Kitter.

“Lihtsus ja kiirus on meie kõige esimene prioriteet, sest internetis maksmist on võimalik muuta ostjale tänasega võrreldes oluliselt mugavamaks. Teiseks soovime tagada, et EveryPay kasutusele võtmine oleks võimalikult lihtne ka kaupmeeste jaoks ,” lausus interneti-kaardimaksete uudse teenuse välja töötanud EveryPay tegevjuht Lauri Teder.

“Kujutage ette olukorda, kui tellite oma kodukohvikus espressot, aga enne, kui barista selle teile üle annab, küsib ta teilt ID-kaarti, selle PIN-koode või keerulist salasõna, sest nii on kombeks! Täpselt nii käib pangalingi abil internetis tasumine, kuid meie kavatseme seda totaalselt muuta,” selgitas Teder.

Kui täna kasutusel olevate interneti kaardimaksete puhul laekub tehingu eest raha kaupmehele keskmiselt 7 päeva jooksul, siis EveryPay tagab laekumise koostöös LHV Pangaga seitse korda kiiremini ehk juba järgmise päeva lõunaks.

Uue süsteemi suurimaks väärtuseks on korduvmaksed ja ühe-kliki-maksed, mille puhul pole alati vajadust haarata ID-kaardi lugeja või PIN-kalkulaatori järgi. “EveryPay makselahendus aitab kinnistada kaupmehele kliente, sest korduvate ostude sooritamine on mugav ja lihtne. Samuti tagab kaardimaksete lahendus, et ka välismaa kliendid saavad pakutud kaupa või teenuseid osta,” lisas Lauri Teder.

EveryPay makselahendust kasutava kaupmehe klient saab määrata makseviisiks krediit- või deebetkaardi. Ühe-kliki-makse puhul saab kaupmees võimaldada oma registreeritud klientidel koos esimese ostuga salvestada kaardiandmed ning järgmistel ostudel piisab ostu sooritamiseks põhimõtteliselt ühest klikist.

Korduvmakse puhul on EveryPay lahendust kasutaval kaupmehel võimalus pakkuda klientidele alternatiivi e-arve püsimakselepingule. Klient ei pea minema kaupmehe juurest internetipanka e-arve püsimakselepingu sõlmimise protsessi läbi tegema, vaid saab otse kaupmehe juures tellida tasumiseks korduva kaardimakse.

EveryPay platvorm toetab Visa ja Mastercardi nii krediit- kui deebetkaardi makseid, ühildub erinevate e-poodide platvormidega ning pakub oma mooduleid e-kaubanduse ettevõtjatele tasuta. Kõigi maksete puhul kasutatakse parimaid turvameetmeid ja võimekat pettuste ennetamise tööriista.

EveryPay on Eesti kapitalil loodud tehnoloogiaettevõte, mis pakub töökindlat ja turvalist interneti-kaardimaksete teenust, võimaldades veebipoodide laienemist uutele turgudele. EveryPay on lihtne ja mugav kaardimaksete kogumise teenus e-poodidele, mis haldab kaardiandmeid ja internetimakseid kaupmehe eest ning vähendab seeläbi kaupmehe maksete töötlemise riske ja kulusid.

Vaata kõiki uudiseid