LHV pakub õpetajatele eritingimustel pangateenuseid

22.03.2024

Kodumaine LHV Pank on mitme aasta vältel andnud hoogu erinevatele haridusvaldkonna projektidele. Nüüdsest pakub LHV üld- ja kutsehariduskoolide ning lasteaedade õpetajatele ka soodsamatel tingimustel kodulaenu ning toetab säästmisharjumuste loomist.

LHV Panga juhatuse esimehe Kadri Kiiseli sõnul loovad homse Eesti just koolid ja õpetajad. „LHV jaoks on hariduse toetamine alati oluline olnud ning õpetajate väärtustamine on osa meie pikemast plaanist. Seepärast oleme juba mitme aasta vältel andnud hoogu erinevatele haridusprojektidele, näiteks Lae End või Rakett69,” sõnas Kiisel.

LHV soov on väärtustada pühendunud õpetajaid, tänu kellele saame uhkust tunda kvaliteetse hariduse üle. „Haridus on Eesti tugevus, millest sõltub otseselt nii meie ühiskondlik heaolu kui ka Eesti edaspidine majanduslik edu. Soovime õpetajaid tunnustada ja esile tõsta, pakkudes neile pangateenuste puhul rohkem paindlikkust,” sõnas Kiisel.

Pakkumise hulka kuuluvad soodsatel tingimustel kodulaen ja igakuised sissetuleku ning Kogumiskonto sissemaksete loosimised. Kodulaenu pakub LHV õpetajatele lepingutasuta ning uue kodulaenu lepingu sõlmimisel katab LHV kõik tehinguga kaasnevad notarikulud.

Samuti loosib LHV aasta lõpuni igal kuul kahele õpetajale 1500 eurot ning veel omakorda kahele õpetajale 200-eurose Kogumiskonto stardiraha. Kogumiskonto on LHV uus teenus säästude kogumiseks, millega on võimalik teenida intressi raha kindlaks ajaks kinni panemata.

LHV õpetajate pakkumist saavad kasutada kõik lasteaedade, kutsehariduskoolide ja üldhariduskoolide õpetajad, nende hulgas ka koolipsühholoogid, eripedagoogid, sotsiaalpedagoogid, õppenõustajad, õppejuhid ja haridusasutuste juhid. Õpetajatele mõeldud kodulaenu pakkumist saab kasutada nii kodu ostmiseks, ehitamiseks kui ka renoveerimiseks.

Kampaania kehtib 31. detsembrini 2024. Sissetuleku ja Kogumiskonto stardiraha loosimised toimuvad iga kuu 5. kuupäeval või sellele järgneval tööpäeval.

Vaata lähemalt: lhv.ee/opetajale

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus, LHV Kindlustus ja LHV Bank Limited. Grupi ettevõtetes töötab üle 1080 inimese. LHV pangateenuseid kasutab veebruari lõpu seisuga 424 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 121 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 164 000 klienti. Groupi tütarettevõte LHV Bank omab Ühendkuningriigi pangalitsentsi ning pakub pangateenuseid rahvusvahelistele finantstehnoloogia ettevõtetele ja laenusid väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele.

Vaata kõiki uudiseid