Pressiteated

LHV-l valmis uus kauplemisplatvorm LHV Broker

Andres Kask 20. juuni 2011 03:00

LHV pakub uut konto haldustasuta kauplemisplatvormi LHV Broker, mis on peamiselt mõeldud valuutade ja CFDde kauplemiseks, kuid pakub ligipääsu ka kõikidele peamistele aktsiaturgudele. Tutvumisperioodil saab konto avada 2000 euroga (hiljem 5000 eurot).

Instrumentide valikusse kuulub üle 160 valuutapaari ja lisaks saab kaubelda ka euros, Jaapani jeenis, Austraalia, Hongkongi ja USA dollaris noteeritud kulda ja hõbedat.

Alusvara hinnaliikumisele saab panustada läbi CFD ehk Contract for Difference'i, mida pakume üksikaktsiatele, aktsiaindeksitele, börsilkaubeldavatele fondidele (ETF) ja toorainete futuuridele.

Aktsiaturgudest on esindatud 24 peamist börsi, mille vahendusel saab kaubelda enam kui 13 000 aktsiat. Paljudel turgudel on tasuta viitajaga hinnainfo ja reaalaajas hinnainfo tellimine käib mugavalt läbi platvormi (näiteks AMEXi, NYSE või NASDAQi hinnainfo maksab jaeinvestorile üks USA dollar kuus).

Lisaks saab läbi LHV Brokeri kaubelda ka futuure ja pakkumisel on üle 450 lepingu, mille alla kuuluvad valuutad, toorained, energia, võlakirjad, intressimäärad, aktsiaindeksid ja „pehmed“ toorained.

LHV Brokeril puudub konto haldustasu, kuid arvestama peab sellega, et platvormis teostatud tehinguid ei peegeldata LHV internetipangas ja platvormist saadav tehingute raport vajab enne maksuametile esitamist ülevaatamist.

Kontot saab avada erinevates valuutades (algselt on võimalik valida euro, USA dollari, Rootsi krooni ja Suurbritannia naelsterlingi vahel). Kõik positsioonid, mille alusvara kaupleb teises valuutas, konverteeritakse päeva lõpus (kell 17 New York aja järgi) vastava konto alusvaluutasse sulgumiskursside alusel +/- 0,5%.

Demokonto saab avada aadressil www.lhv.ee/broker ja sealt leiab ka hinnakirja (pdf), kauplemisreeglid (pdf) ja eriliigiliste investeerimistega seotud riskide kirjelduse (pdf). Reaalse konto saab avada internetipangas info ja seadete menüü all paiknevas lepingute valikus.

Tagasi