Pressiteated

LHV toob turule rea uuendusi

Andre Kaibald 10. jaanuar 2011 02:00

Täna, 10. jaanuaril sai kogu LHV internetikeskkond uue kujunduse. Värskenduse saab nii korporatiivveeb, finantsportaal kui ka internetipank. Uues formaadis ilmub ka ajakiri Investeeri.

Veebi välisilme muutumisega saab alguse kolm kuud vältav LHV veebikeskkonna uuendusprojekt, mille käigus hakkavad värskele välimusele lisanduma ka uued funktsioonid, mis teevad kõigis kolmes keskkonnas navigeerimise ja  panga poolt pakutavate teenuste tarbimise lihtsaks ja mugavaks. LHV on uue internetipanga, korporatiivlehe ja finantsportaali muudatuste ettevalmistusega tegelenud terve aasta. Muudatustega saab tutvuda panga kodulehel siin.

„Veebikeskkonna valmimisega astume suure sammu edasi pangaks saamisel. Nüüd on jäänud veel pangakaartide süsteemi käivitamine, mille ettevalmistamisega praegu aktiivselt tegeleme. Kaardiprojekti loodame kevadeks valmis saada. Siis on meie pangateenuste komplekt Eesti turu jaoks valmis ja võime auga jaepanganduses ainukese Eesti panga tiitlit kanda,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

Detsembri alguses läbis põhjaliku värskenduse ka ajakirja Investeeri, mida LHV annab välja aastast 2007. Väiksem mõõt ning mugav ja ajakohane disain teeb selle lugemise käepärasemaks. Ajakirjal on nüüd 76 lehekülge sisu ning uus kujundus. Rootsi disainer Magnus Löwenhielm on andnud ajakirjale kaasaegse, esteetiliselt nauditava ja visuaalselt lihtsasti loetava väljanägemise. Uut ajakirja trükitakse loodussõbralikule paberile ning selle tiraaž on tõusnud juba viiekümne tuhandeni, mis on tiraaži arvult teine tulemus Eestis.
Ajakirja uue versiooniga on võimalik tutvuda ka elektrooniliselt siin.

Juba eelmisel aastal alustas LHV kuuülevaadete tegemist video vahendusel. Huvilistel on võimalik iga kuu alguses vaadata meie analüütikute poolt koostatud ülevaateid USA ja Baltikumi aktsia- ning valuutaturgude kohta. Videoülevaateid avaldatakse regulaarselt LHV finantsportaalis ja Youtube-keskkonnas.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 omab LHV Pank krediidiasutuse tegevusluba. LHV grupi ettevõtetes töötab kokku üle 100 inimese ja teenindatakse ligi 60 000 klienti.




Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607

Tagasi