Algas aktsiamäng Börsihai 2006 - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Algas aktsiamäng Börsihai 2006

LHV

30.10.2006 09:13

Aktsiamäng annab hea võimaluse panna proovile oma investeerimisalased teadmised ning võrrelda oma oskusi teiste investoritega. Aktsiamäng algab 30.oktoobril ning kestab neli nädalat, mängu lõpukuupäevaks on 24. november ning võitjaks on selle päeva lõpu seisuga kõige suurema portfelli omanik.

Aktsiamäng toimub neljandat korda – 2001. aasta sügisel alustasime aktsiamänguga “Noor Pensionär”, mis kordus 2003. aasta sügisel. 2005. aasta kevadel võimaldasime kauplemist päeva siseselt ning investeerimismängust sai juba kauplemismäng “Börsihai”. Sellel aastal oleme mängu veelgi suuremalt ette võtnud ning osa saavad võtta ka Läti ja Leedu investeerimishuvilised.

Mäng algab 30. oktoobril ning kestab 4 nädalat, võitjaks on see mängija, kelle portfell 24. novembri seisuga on kõige suurem. Mäng on tehtud võimalikult realistlik ning kindlasti annab hea võimaluse ennast proovile panna ja testida oma kogemust ja õnne ilma reaalset raha kasutamata.

Mängus toimuvad tehingud sarnaselt tegelikule elule, virtuaalne teenustasu tehingute pealt on ühtsuse mõttes viidud kõikidel turgudel 0,1% peale. Tehingute sisestamine toimub sarnaselt tavapärasele kauplemisele.

Mängu käigus on võimalik kaubelda Eesti, Läti ja Leedu põhi- ja lisanimekirja aktsiatega, Soome ja Rootsi Nordic Large Cap nimekirja kuuluvate aktsiatega ning USA aktsiatega, mis vastavad meie poolt seatud kriteeriumidele. Kaubeldavate aktsiate nimekirja leiad siit.

Mängu peaauhinnaks on +- Elektroonika poolt välja pandud 42 tolline plasmateler, teise ja kolmanda koha auhindadeks on Skype mobiiltelefonid. Meediaparter Äripäev on omalt poolt välja pannud igale aktsiamängus osalejale kuu ajalise Äripäeva tellimuse ning 1-10 portfelli omanikud saavad omale Äripäeva 3 kuu tellimuse. Traditsiooniliselt saavad suuruselt 1-50 portfell omale investeerimisalase raamatu.

Head proovilepanekut kõigile ja põnevat aktsiamängu.

www.lhv.ee/hai




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon