FOORUMID > Vaba teema >
| Karum6mm | Beibendussektor Eestis | 14/11/08 15:55 |
|---|---|---|
Kuna Kopp Ees OÜ teemas kiskus jutt kangesti rikaste meeste ja nende ilusate kaaslaste tagamaade lahkamiseks, siis teeksin ma ettepaneku jätkata selleteemalisi heietusi siin. Beibenduse puhul on ju tegemist majandusharuga - ja veel väga tsüklilisega.
| ||
| privador | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:03 |
|---|---|---|
Huvitav teemapüstitus:)
| ||
| luuna | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:09 |
|---|---|---|
Ähh mis, kas 150 nega kuus tuleb keegi välja vee ? Ilmvõimatu ju: kv liising 20, bmv maastur üldkulud kokku 20, side 10, riided 35, mõginad 10, mudimised 10, meelelahutus 10, väljas söömised 20, zopimgureis 15, ... appi ja saigi juba limiit läbi, poolest kuust juba näpud põhjas :) ja kui veel ninapuuderdamise pakett kaasa tuleb vot siis on see 150 täielik näljahäda :) | ||
| marct | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:10 |
|---|---|---|
Mina olen sellega suht lähedalt kokku puutunud. Või õigemini - kõrvalt näinud, ja mitu korda. Mu enda isiklik vend, kes on tavamõistes suur, paks, kole ja kiilakas, vahetab hoobilt oma elukaaslase välja kui too on üle 23 aasta vanune. Nii on see olnud sellest ajast alates kui ta veel polnud suur, paks, kole ja kiilakas. Hulga naiste peale on tal ainult üks laps ja seegi oli kõige esimesega. Ülejäänutega vist marutab niisama. Raha tal on ja kuna ma tema raamatupidajaga kenasti läbi saan, siis ikka ühtteist on vihjatud, et olenevalt naisest on väljaminekud kas 5-e või 6-e kohalised numbrid ühe kuu kohta.
| ||
| Freddy | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:12 |
|---|---|---|
Ühe Eesti suurima juustuärimehe, kel oli mõni aeg tagasi maksupettuse eest vaja täita ühiskondliku kasulik töö tunde, kulud on tavainimese jaoks küllaltki suured. Kõigepealt pimbiti Pree kliinikus vanem versioon üles kuid nähes, et projekt ei ole ikka piisava tulemusega võeti kasutusele uuem versioon. Sellele aga oli vaja koheselt nii kesklinna korterit kui uut 3. seeria kupee-kabrio BMW-d.
| ||
| vilkur | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:18 |
|---|---|---|
Ja kui ülalpidamiskulud hakkavad üle jõu käima, võib see viia sponsori kannatuse üle viimase piiri: Arsti viis mõrvani kannatuse katkemine ; nii, et tagasihoidlikumalt, beibed:) | ||
| Karum6mm | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:22 |
|---|---|---|
luuna - side 10? Ma ei oska mitte mingil moel sidekulusid 10 peale saada! (Eeldusel, et beibs ei käi Nepaalis ja ei vali VALE roamingpartnerit).
| ||
| Mony | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:40 |
|---|---|---|
ptea, kui oleks endal 10+ M$ siis kamandaks ka naise töölt ära ning lubaks talle nii mõndagi rohkem kui praegu. Eriti kui veel lapsed ka. Why not? | ||
| luuna | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 16:46 |
|---|---|---|
Karumõmm ma ka ei suuda 10 00 kilost telefoniarvet teha mul ettevõtte side kokku vast niipalju, aga ma pole ,, grillkana,, ka.
| ||
| Karum6mm | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 17:29 |
|---|---|---|
Mony, me ei räägi siin oma naistest, vaid kasutusrendile võetavatest grillkanadest*
| ||
| marct | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 17:31 |
|---|---|---|
sõn võltsblondiini asemel võib kasutada tänapäeval sõna "kohuke", kuna blondiin on ennast brünetiks värvinud. Sisu valge, glasuur must :) | ||
| privador | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 17:34 |
|---|---|---|
Midagi sellist ma pakun
| ||
| rehatrader | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 17:50 |
|---|---|---|
10K meelelahutusele kulub üsna lihtsalt, kui aktiivne olla (2 inimest siis 20K).
| ||
| Karum6mm | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 17:52 |
|---|---|---|
privador, boobjob tundub kah jah tänapäeval juba täiesti kohustuslik olevat... Hinnad alates 40k eek. | ||
| atlas | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 18:34 |
|---|---|---|
need kaks seal pildil on mingid rekkamehe blowjob buddyd, kes poolas kiirtee ääres hääletavad. grillkanad need ei ole
| ||
| privador | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 18:40 |
|---|---|---|
nu aga sry vaan,ehk siis saab keegi panna parima pildi,mis vastab ellpoolmainitud standarditele:)
| ||
| show | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 19:30 |
|---|---|---|
http://www.weekend.ee/?gid=1103#&pid=75830
| ||
| TNT | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 19:41 |
|---|---|---|
nuu, meil on uus teerajaja bei´benduses
| ||
| marct | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 19:45 |
|---|---|---|
Beibede näljutamisest ka! Nad näljutavad ennast. Mul üks lähedalt tuttavgi naisinime, kes on haigelt piitspeenike, peab pidevalt mingit kummalist "õunadieeti" ja igasugu muid söögikordades mitteosalemisi. Tal oli ka poiss - noh, sisuliselt samasugune kondikubu. Me juhtusime üksord kuidagi ühes ruumis viibima ja käis tavapärane möla ja lõõp. Mingi jutu sekka siis see poiss ütles naljatledes tibile "paks" - noh, kuidagi hellitlevalt umbes et "tule ma kallistan sind, paks". Hoobilt oli ilge räuskamine ja tüli majas ning poisile tehti KOHE sada paari jalgu alla ja nad tollest ajast alates enam koos pole. Nüüd aga on tibi grillkanaks hakanud ning semmib mingi ehitusärimehest abielumehega, kes on talle juba auto ostnud ja kaelas sädeleb vähemalt 40k väärt olev kuldne metallikuhi. See, et ta abielumees on, tuli muuseas minu jaoks niiöelda küla pealt välja.
| ||
| marct | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 19:51 |
|---|---|---|
TNT
| ||
| mavep | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 19:54 |
|---|---|---|
show tahtsin sind pedofiilia levitamises süüdistada :)
| ||
| marct | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 19:58 |
|---|---|---|
Pedofiilia kohta võiks siin ka eraldi teema avada - siis ei pea kahtlustama :) | ||
| show | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 20:08 |
|---|---|---|
Neid beibesid on rohkem kui sponsoreid ma arvan ehk siis pole see beibede elu nii kerge midagi. Muidugi kui eestlastest rahamehi napib ja ilmselt kõik ei tegele nii kalli hobiga siis alati on abiks väljamaa printsid.
| ||
| rehatrader | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 20:37 |
|---|---|---|
Välismaalaste seltskonnas näeb Eestit omamoodi nurga alt. Paar nädalat tagasi jalutasin koos tuttavate soomlastega kesköö paiku kõrtsist minema ja Vanalinnas tuli mingi tibi juurde. Alguses küsis suitsu, siis tuld ja lõpuks küsis, kas teenust ei taha osta?
| ||
| rehatrader | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 20:39 |
|---|---|---|
See jutuajamine oli siis soomlasest tuttavaga. Ma vahtisin niisama pealt. | ||
| marct | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 20:41 |
|---|---|---|
rehatrader
| ||
| privador | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 20:43 |
|---|---|---|
Nu aga vaadake klubides ringi?Paljud käivad vägagi "otsiva" pilguga ringi.Eestane üldjuhul kaubaks ei lähe-sest tal pole raha | ||
| TNT | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 22:33 |
|---|---|---|
jaa-jja
| ||
| TNT | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 22:34 |
|---|---|---|
maailma ilusaima pepu omanik on nüüd vist brassi tipski? | ||
| solver | Re: Beibendussektor Eestis | 14/11/08 22:36 |
|---|---|---|
Ooo jee, hea teema :D
| ||
| Tarantel | Re: Beibendussektor Eestis | 15/11/08 00:21 |
|---|---|---|
Ei saa halba sõna nende kohta öelda, pärast räägitakse, et "hapud viinamarjad..." | ||
| jyriado | Re: Beibendussektor Eestis | 15/11/08 02:47 |
|---|---|---|
Maitea... korra kinno, 2 korda kontserdile, 2 korda restorani, 2-3 kimpu lilli, 3-5 hommikusööki voodisse. Naised pole üldse nõudlikud:) Ja kes ongi materjaalses mõttes, need pole väärt tegelemist | ||
| taksidermist | Re: Beibendussektor Eestis | 15/11/08 03:27 |
|---|---|---|
ülevaateartikkel sellisest süsteemist, originaal kahjuks lännu, kuid google cache ikka abiks, olulisemad tsitaadid:
| ||
| taksidermist | Re: Beibendussektor Eestis | 15/11/08 04:00 |
|---|---|---|
see vist läheb ka teemasse, (need, kes armastavad eesti keele kaunist kõla, ei peaks seda vaatama):
| ||
| aktsion | Re: Beibendussektor Eestis | 15/11/08 13:01 |
|---|---|---|
jyriado-10 points | ||
| Stealth | Re: Beibendussektor Eestis | 16/11/08 15:50 |
|---|---|---|
Ma jäin seda mõtlema, et kuna järgmine aasta majanduse valdkonnast igasuguste tarkade ja vähemtarkade hüpoteetiliste oletuste kohaselt kõige kergemaks ei osutu, et ei tea kas see hakkab kuidagi kajastuma ka nende "satelliitide" ülalpidamises ?
| ||
| Karum6mm | Re: Beibendussektor Eestis | 16/11/08 20:05 |
|---|---|---|
Stealth, nagu alguses kirjutatud, siis tegemist on vägagi tsüklilise majandusharuga. Praegune faas tundub bidijate poolel olevat - "pikendame pidu" (näiteks laenuga). Järgmine faas on kokkupõrge reaalsusega - ehk siis GK-d avastavad, et alanud on kulude kokkuhoid, sest sponsorit tabas globaalne finantskriis vms. Sellest järgmine faas on GK arvamus, et tema sponsori feilamine oli üksikjuhtum ja BonBonnist on võimalik järgmisel reedel uus sponsor leida. Pärast kolmandat nädalavahetust läbirääkimisi meestega, kes lauda ei osta enam Dom Perignon'i või head Mumm'i, vaid Martini Astit, saab GK aru, et laia spread'iga ei vea välja ning hinnatasemega tuleb alla tulla. Kuna sellised protsessid kuhjuvad, saabub GK-de turule deflatsiooniline shokk ja täielik ülepakkumine. Liquidation sale. Selles turu faasis nopitakse turule paiskunud massilt koor pealt ära ning hulk GK-sid avastavad end kvalitatiivselt madalama astme turul - tööjõuturul. Seal on selliste tegelaste hinnaks aga bruttos 10x vähem kui nende senised kulud kuus. See aga on ju suisa traagiline. | ||
| Tarantel | Re: Beibendussektor Eestis | 16/11/08 20:33 |
|---|---|---|
Karum6mm, vabanda võhiklikkust, aga mida tähendab akronüüm GK? | ||
| RCM | Re: Beibendussektor Eestis | 16/11/08 20:43 |
|---|---|---|
GrillKana | ||
| jim | Re: Beibendussektor Eestis | 16/11/08 20:55 |
|---|---|---|
GucciKäekott | ||
| Tin | Re: Beibendussektor Eestis | 16/11/08 22:41 |
|---|---|---|
Karum6mm hmm krrt samamoodi edasi läheb siis saab varsti juba õppelaenu eest endale beibe osta :D | ||
| Stealth | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 00:03 |
|---|---|---|
Tin, looda sa, et nad enda hinna nii alla kukutavad :-p
| ||
| mykoloog | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 00:21 |
|---|---|---|
Kvaliteetgrillkana hinnatase alla ei tule sarnaselt kvaliteetkinnisvaraga. | ||
| privador | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 00:55 |
|---|---|---|
Ei lähe hind kuskile alla.Enne minnakse välismaale musti mehi otsima-küll neil raha leidub | ||
| Tin | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 04:31 |
|---|---|---|
hmm, et meil on siis beibemull nyyd ? | ||
| Karum6mm | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 09:23 |
|---|---|---|
Stealth - porr on hea business (ROI!!!). See aga tähendab, et sinna sisenemiseks on seda suurem konkurents. Oma X5st ilma jäänud ja vanemate juurde "ajutiselt" tagasi kolinud GK... fat chance!
| ||
| ttrust | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 09:34 |
|---|---|---|
Hetkel on beibemulli-idee siin ainult teooria. Kui keegi ka praktikas näeb beibemulli lõhkemise tagajärgi, võiks nähtut siin lahkelt kirjeldada, nagu näiteks "see ja see naabriplika kolis oma rikka vene ärika juurest oma vanemate juurde tagasi". | ||
| Tin | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 09:35 |
|---|---|---|
Porrisektor on ka allakäigul, kusagil oli dokkfilm sellest kuda saksa porritööstus oma uksi vaikselt koomale tõmbab.
| ||
| Tin | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 09:38 |
|---|---|---|
Hmm, a kas neid beibesid kuidagi farmida ei annaks, a la ostad solaariumi, juuksuri, pediküri, maniküri meikimisagentuuri esteetikakooli ja siis farmid suvalistest viru keskuses hängivatest rateneidudest grillkanasid. Hmm peaks mõtlema selle peale. | ||
| taksidermist | Re: Beibendussektor Eestis | 17/11/08 10:14 |
|---|---|---|
:-))))) @Tin
| ||