FOORUMID > Vaba teema >
| White Nigga | Kopp ees OÜ | 17/04/08 11:48 |
|---|---|---|
MUL ON KÕRINI SELLEST,
| ||
| kristjan | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 11:52 |
|---|---|---|
WN "core dump"? | ||
| kristjan.lepik | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:03 |
|---|---|---|
hea list, ma esimese hooga lisaks, et MUL ON KÕRINI SELLEST,
| ||
| marct | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:08 |
|---|---|---|
WN
| ||
| kristjan | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:16 |
|---|---|---|
mõni reporter peaks äkki Kundla käst üle küsima? | ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:18 |
|---|---|---|
WN, tere tulemast keskeale läheneva kõrgharidusega valge mehe mõttemaailma. 10 aasta pärast pannakse sind sellise jutu pärast kinni, sest see pole "poliitiliselt korrektne." Kui otseselt selle pärast kinni ei panda, siis pannakse sellepärast, et sul oli kodus mingi CD-plaat, mille läbi otsima tulnud politseinik sinna poetas. Aga pole viga, kui sind kinni pannakse, siis ilmselt istud koos sõpradega. Kirjutan su jutule nimelt üldjoontes alla. | ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:18 |
|---|---|---|
WN- 10 points ja jätkan:
| ||
| aeropostale | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:21 |
|---|---|---|
Ma ei ole kyll veel keskealine
| ||
| stocker | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:31 |
|---|---|---|
Raha müüb. Kui inimene ei mõtleks pidevalt kuidas saada nii, et mul on pikem kui sul, siis ajakirjandus räägiks teist juttu. | ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:39 |
|---|---|---|
Oleks piisavalt samamoodi mõtlevaid inimesi, siis tõepoolest paneks kokku oma partei, kuhu liikmeid ikka väga hoolega valiks. See on täna siiski ainus võimalus midagi kaasa rääkida asjades, mis tegelikult on väääga vääga valesti. Parteisse pääsemise aluseks võtaks ikka väga tiheda sõela. | ||
| koto | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:44 |
|---|---|---|
Karum6mm Re: kopp ees OÜ 17/04/08 12:18
| ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 12:57 |
|---|---|---|
Lisan veel, et mul on kõrini sellest, et...
| ||
| koto | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:01 |
|---|---|---|
Ja Arc-i ei saa kunagi enam 1,97ga! :) | ||
| White Nigga | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:05 |
|---|---|---|
Jah, kõige hullem on see jõetuse tunne, et mitte miski mida ma teen, ei muuda midagi. Millegipärast arvan et samamoodi mõtlevaid inimesi nii vähe ei olegi, nii et partei/erakond või pigem mingi kodanikualgatuse korras kokku kutsutud ühendus ei olekski üldse nii halb mõte. Küsimus muidugi selles et mis on selleks, mis annab selle ühenduse sõnadele kaalu täielikult apaatse eesti lumpeni jaoks kelle moto on bend over and take it like a biaatch.
| ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:05 |
|---|---|---|
See viimane muide on vale. Agenda müüks heal meelel ja ka paljud teised. Ma ütleks, et ARCi 1,97 saaks just eriti. | ||
| Tarantel | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:10 |
|---|---|---|
Mul on kopp ees, et enamik inimesi ei oska leida õnne ennast teostades. Nad proovivad seda leida asju ostes või heituvad ja hakkavad virisejateks. | ||
| kristjan.lepik | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:12 |
|---|---|---|
WN, ka mul raamatute vähene lugemine (1 kuus on ikka häirivalt vähe) samal põhjusel ja ka laste arv samuti 3. Nii et võib vähemalt vabanduseks tuua, et tegelen väärtusloomega (ja kõrvalmärkusena võib lugeda ameerika teadlaste research-paperit "laste sünni järel inimeste IQ langeb") | ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:15 |
|---|---|---|
...raamatute lugemise "ärajäämine" on eriliselt halb. Aga kui päevas 100 lk researchi ära loed, siis koju jõudes vihkad südamest kõike, kus on paberile miskit kirjutatud... Lihtsalt ei suuda, kuigi sisimas tahaks ja väga. | ||
| mykoloog | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:21 |
|---|---|---|
Selliseid ausaid ja aatelisi koondavat parteid on juba korra luua yritatud, kui Res Publica saagat meelede tuletada. Sisuliselt sama jutt kais sellega kaasas, et korini on poliitikute tegevusest kes on vaid omakasu peal valjas ja sylitavad rahva enamuse huvidele. Peale Riigikokku saamist selgus paraku, et retoorikas ausad ja aatelised ei suutnud Eesti poliitikasse kaasa tuua mingit uut kvaliteeti. Taitmata lootused koos uustulnukate poliitilise kogenematuse ja saamatusega tingis selle, et RP jargmiste valimisteni iseseisvalt enam valja ei vedanud. Minu arvates ei ole Eesti poliitika muutunud rapasemaks ja poliitikud rohkem ylbemaks kui see oli 10 aastat tagasi, samuti ei ole Eesti poliiline kultuur mitte mingiski mottes halvem voi rapasem kui mone teise riigi oma. Samasuguseid a la toidutsheki skandaale on koikjal. Arvan, et vaga suur osa Eesti poliitikuid on tavalised normaalsed mehed, keskeale lahenevad voi sellest yle juba valged ja korgharidusega, kelle motteviis on ysna sarnane siin foorumis kritiseerijatega. Arvan ka, et loviosa neist poliitikustest teeb oma tood sydamega ja nii hasti-halvasti kui oskab, sarnaselt muudele elukutsetele. Probleem on selles, et moned yksikud oinad oma tegevusega trambivad rahva oiglustundel ja viivad poliitiku maine alla. Ei saada aru sellest, kui juba otsustati poliitikuks hakata siis ollakse yhiskonna teravdatud tahelepanu all ja ei saa teha koike samamoodi nagu ollakse harjunud, isegi kui see otseselt keelatud pole. Kui paljud siin foorumis sonavotjad ei kasutaks voimalust osa kulusid maksumaksja (voi tooandja) kanda jatta kui see voimalik oleks? Kui paljud ei kai aeg ajalt linna peal pidutsemas. Kui paljud ei protesteeriks kui neilt lennujaamas kyynekaarid ara voetaks. Aga kui poliitik kulutshekke esitab, napsusena kuskil on voi nouab selgitust lennujaama tootajalt, siis on jargmisel paeval SLs pealkaanel lugu kuidas poliitik kuskil skandaalistse ja maratses. Nii et ma arvan, et yhest kyljest pole olukord nii hull kui lehti lugedes paistab ja teisest kyljest on selle ebameeldiva muutmiseks vahe lootust midagi rohkem teha kui valimas kaia. Jutt mingist oma aatelisest parteist on naiivsuse tipp, mis lopeb kindlasti partei loojate endi habiposti naelutamisega kunagi. | ||
| White Nigga | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:26 |
|---|---|---|
Et siis poliitika peabki olema nii räpane mäng et tapab õigluse ja ideaalid ning muud võimalust ei ole? | ||
| vasja | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:28 |
|---|---|---|
USA-s on väidetavalt kirjutanud raamatu O.J.Simpson "How I do it".
| ||
| marct | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:33 |
|---|---|---|
Mina aga sattusin nostalgialainele ning lugesin oma lapsepõlve lemmikraamatutest ühe läbi. See oli nagu kadunud poja taasleidmine. Raamat oli "Roostevaba Mõõk". Ma arvan, et seda peakski aegajalt tegema, et just selliseid raamatuid ka lugeda. | ||
| taksidermist | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:35 |
|---|---|---|
Aga tegelikult oli tore lugeda, et leidub nii palju inimesi, kes mõtleb samamoodi. Ühinen teiega. Veel üks versioon, miks sellised inimesed ei loo oma parteid, et asju parandada:
| ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:39 |
|---|---|---|
Partei on jah väga kole sõna ja ma ei tahaks kuuluda ühtegi parteisse. Samas on tohutu puudus väljundist, et kõik see mis eelnevalt listitud sai, kõvasti ja kõikidele välja karjuda. | ||
| Liblika6gija | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:39 |
|---|---|---|
Kohtusüsteemist veel niipalju, et:
| ||
| madis43 | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:41 |
|---|---|---|
Miks teid häirib, et rahva enamus ei oska enda maksevõimet mingilgi mõistlikul määral hinnata, kaotab KIE fondidega raha, loeb elu24 klassikute asemel ja teatrisse-muuseumi ei satu? Juba väga ammu öeldi ju, et panem et circem, muud rahvale vaja ei ole. See, et tänapäeval suurusjärgu võrra rohkem inimesi ülikooli lõpetab kui sajand tagasi, ei tähenda, et rahvas oleks targemaks, andekamaks muutunud, vaid et ülikool ei ole eliidi haridus vaid massiharidus. Panem et circem, rohkemat ei saagi nõuda, tuleb ära harjuda. Teoreetiliselt küll, et demokraatia, inimesed võrdsed, valgustus, postmodernism ja muu p..k, aga tegelikult ei ole sajandite jooksul ikka mitte midagi muutunud. | ||
| White Nigga | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:42 |
|---|---|---|
Ainuüksi tänastest uudistest piisab et tuleks tahtmine oksendada...
| ||
| masada | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:46 |
|---|---|---|
Kui kõik need vead, mida siin on mainitud, hoobilt kaoks, siis koostataks lihtsalt uus list ja saaga läheks edasi. +/- peab lõppudelõpuks ikka tasakaalus olema, see defineerib inimese. | ||
| sakuska | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 13:57 |
|---|---|---|
Õiged mõtted!
| ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:04 |
|---|---|---|
USA's inimesed enne said rikkaks ja siis mandusid ära, me siin jätsime selle rikkakssaamise asja vahele ja läksime kohe lolliks. Asju, mida kritiseerida on jube palju aga need rohkem tagajärjed. Põhjust otsida on aga jube keeruline. Miks kaks 13 aastast sundisid esimese klassi lapsi suhu võtma? Miks tapetakse inimesi ülekäigu radadel jne?
| ||
| White Nigga | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:10 |
|---|---|---|
PP - jah, see minu verbaalse paisu lõhkilöömine oligi ajendatud murest laste pärast, mis kuradi god-forsaken pleiss see meil siin on kus nad elama peavad hakkama???
| ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:14 |
|---|---|---|
...kohtusüsteem on suhteliselt mäda jah. Ma pakun, et see on selle mõtlemise resultaat, kus üritatakse musta jälle valgeks filosofeerida ja intellekualiseerida ning näidata lõppkokkuvõttes agressiivset ning aktiivset kurjategijat ohvrina. See on näkku sülitamine vägistatutele, tapetute sugulastele, kuritarvitatud lastele ja nende vanematele - isegi vanamemmele, kelle käekott koos odava mobiiliga ning pangakaardiga kotijooksja kätte sattus. Vastutust tahetakse vägisi hajutada, moraali relativiseerida ja õigusemõistmist väänata. Kas meie õigusüsteemi aluseks on Alistair Crowley "Do as Thou Wilt!" või? | ||
| kristjan | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:21 |
|---|---|---|
puhkjapojad: just! Koolis alles läheb asi hulluks ja eriti hullud on tänapäeval õpetajad! Mul 8-aastane põnn tuli mõni aeg tagasi koolist ja oli õnnetu. Küsisin, mis juhtus. Peaaegu vaevukuuldavalt ütles, et oli miski etteütluse eest... "nelja" saanud (tal 2.-s klassis esimene). Ma siis muigasin, keerasin aga rooli ja hakkasin suure suuga rääkima meid tabanud õnnetuse suurusest, mida kõike sellest emme võiks arvata, kuidas tema edasine elukäik võib selle tulemusena halva pöörde võtta jms. Ja siis märkasin, et tüüp juba kõrval nutta lahistab... Oh mind ja minu suurt suud...
| ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:24 |
|---|---|---|
...need "Klassi" imiteerinud tegelased - mina leian, et neid tuleks karistada. Karmilt. Nendeni tuleb viia sõnum, et teisele inimesele ei või kõike teha ning igal teol on tagajärg. (Nagu te näete, ma ei ole vabakasvatuse pooldaja - ega kavatse selleks ka hakata!) | ||
| aeropostale | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:31 |
|---|---|---|
Karumõmm, Kas mitte nonde laste vanemate probleem ei ole see? Ma ise lapsevanem ei ole aga kas Sinu arvates selles ei ole probleem selles, et nende tüüpide vanemad neile tähelepanu ja eeskuju ei anna.
| ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:37 |
|---|---|---|
aeropostale, ma usun lapsevanemana nii eeskujusse kui karistamisse. Kui eeskuju ei tööta (kah sagedane juhus), aitab karistus. Lapsel EI SAA eksisteerida kontekstis, kus ta võib teha kõike, mida ta tahab. Põhjuse ja tagajärje seos peab olema selge. Vastasel korral on meil peagi tegemist indiviidiga, kes reaalses elus põrkab kokku selle sama põhjuse ning tagajärje seosega ning peab räigeks ebaõigluseks näiteks seda, kui ta varguse eest näiteks istuma pannakse. Ta ju ainult võttis seda, mida ta t a h t i s. Ta oli nii harjunud. | ||
| jannoro | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:40 |
|---|---|---|
Olen käinud ka ülikoolis ja ütleksin et sellise mõtteviisiga inimesi on kõrgharidusega inimeste seas sama palju kui teiste seas.
| ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:40 |
|---|---|---|
Kirjutasin valmis teksti, et mis ma teeks nende poistega ja nende vanematega ja siis kargas pähe, et meil ju õigusriik ja kui ma nii kirjutan, siis saaks seda võtta kui tapmisähvardust ja oleks endal probleemid. Nii et tavainimene vähe sellest, et ei saa endale jeepi ja maja lubada peab ka oma õiglast viha talitsema, muidu riivan äkki veel mõne pervo põhiõigusi. | ||
| Enni | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:44 |
|---|---|---|
Lisaks juurde:
| ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:51 |
|---|---|---|
See kuradi hülgemöla mingist epohhi loovatest uudsetest kasvatusnormidest ongi kogu selle asja pekki keeranud. Mida kuradit, laps kasvagu enne suureks ja siis hakkame arutama, mis ja kuidas. Seni aga korjab oma mänguasjad kokku, kui samal ajal kodus kõik koristavad, võtab saapad ukse ees ära kui tuppa tuleb, ütleb aitäh-palun ja tere kui on õige koht, seisab natukene nurgas, kui ei saa jutust aru, pühib autoistme taguse ise märja lapiga puhtaks, kui on poriste saabastega sinna jäljed teinud jne. Vastutasuks saab, et issi loeb õhtul raamatut enne magamajäämist, issiga saab kalale kaasa minna ja ahvenale pai teha, issiga on laste mängutoas koos vahva turnida ja batuudil hüpata, issiga on tore koos saunas käia siis kui kõik mehed on saunas ja issiga on lihtsalt vahva koos olla, sest issil on kah lapsega vahva koos olla, kuna ta kuulab su sõna ja on rõõm vaadata, kuidas kasvab ja saab targemaks ning hakkab lugu pidama olulistest asjadest. | ||
| puhkjapojad | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 14:52 |
|---|---|---|
lugupidama on üks sõna muide... | ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 15:01 |
|---|---|---|
Puhkapojad - selle kohta võib öelda vaid ja ainult AAMEN! | ||
| vasja | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 15:01 |
|---|---|---|
Kas Mõrvar või Vallutaja ?
| ||
| impendium | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 15:24 |
|---|---|---|
puhkjapojad: mingi varjatud iroonia? Mina lugupidan? Märk vist sellest, et mu tööpäev on juba pikale veninud.. | ||
| meelis07 | Re: nuuks-nuuks | 17/04/08 15:33 |
|---|---|---|
krt kyll, seda kõike siin lugedes võib kohe SMS -laenu võtta ja poodi nööri järele minna...
| ||
| misso | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 15:36 |
|---|---|---|
Jutt kõik õige eks peame lapsi kasvatades ühiskonda paremaks muutma.Kohtusüsteem:))) ajakirjandus:)))) | ||
| psandpar | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 15:43 |
|---|---|---|
Tahaks sellesse OÜ-sse täiskohaga tööle tulla.
| ||
| Karum6mm | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 15:55 |
|---|---|---|
vasja, mis sa öelda tahad? Seda, et kõik on jälle suhteline. Aga vat ei ole. Mees on mees, naine on naine ning pätt on pätt. | ||
| ziff | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 16:00 |
|---|---|---|
Soovitaks ühte lihtsat meetodit, mille tulemusena maailm ei tundu enam sedavõrd koledana - ärge lugege meie meedia poolt uudiste pähe serveeritavat saasta. Jalutage selle asemel metsas, vaadake loodust või lugege raamatut. Meedial on hämmastav omadus mitmekordselt võimendada kõike mis meid ümbritseb. Ja kuna halvad uudised ja skandaalid müüvad paremini, siis on lõpptulemus igati loomulik.
| ||
| luuna | Re: kopp ees OÜ | 17/04/08 16:07 |
|---|---|---|
MUL ON KÕRINI SELLEST, et
| ||